Vi hjelper ambisiøse virksomheter med å lykkes digitalt

Forte_ bygger digitale løsninger gjennom tverrfaglige team og digitale tjenesteplattformer. Vi fokuserer på relevans for å sikre at løsningene skaper resultater for både virksomheter og brukere.

Les mer om oss Les mer om oss

Forte_ hjelper kunder med å bygge bedre og mer relevante digitale tjenester. Vi utnytter verdiene som ligger i forretningssystemene (kundedata, produktdata, transaksjonsdata osv) til å bygge bedre og mer relevante tjenester. Vi bygger nettbutikker med utgangspunkt i hver enkelt sluttkundes behov, personalisert og skreddersydd. Vi bygger også andre web-baserte løsninger, både interne og eksterne, hvor innholdet og funksjonaliteten enten kommer fra et CMS/publiseringsverktøy, og/eller fra integrasjoner med andre systemer (som CRM, ERP o.l.).

 • Web, mobil og skreddersøm

  Web, mobil og skreddersøm

  Vi utvikler digitale løsninger med eksperter innen UX/design, frontend, backend og integrasjoner. Vi kan levere på flere typer CMSer, som Episerver og såkalte "headless" CMSer som Contentful, Prismic m.fl.

  Les mer Les mer
 • E-handel

  E-handel

  Vi leverer e-handelsløsninger med kunden i fokus, med personalisering og relevant innhold tilpasset hver kunde. Vi kan levere på flere typer teknologier, som Episerver Commerce og åpen kildekodeløsninger som Virto Commerce.

  Les mer Les mer
 • Tjenesteplattformer

  Tjenesteplattformer

  Gjør digital tjenesteutvikling riktig ved å frigjøre, verdiøke og innovere på eksisterende data og nye muligheter i teknologi som AI, maskinlæring og analyse av big data.

  Les mer Les mer

Leveranser

I alle våre leveranser løser vi utfordringer og utløser muligheter som er velkjente, men stadig oftere bygger vi for en fremtid som ikke alltid er like lett å forstå og forberede seg på. Sammen med kunden våre bygger vi digitale forretningskomponenter som gir høy fleksibilitet uansett hva som måtte komme. Vi jobber med kunder som NorgesGruppen, Volvat Medisinske Senter, Høyskolen Kristiania, Flokk, OBOS, Nationaltheatret og Kongsberg Gruppen.

Se alle leveranser Se alle leveranser

Møte våre konsulenter

Her kan du møte noen av våre konsulenter i Oslo og Krakow. Vi har kompetanse innen leveranseledelse, rådgivning og arkitektur, utvikling og kontinuerlig forbedring. Gjennom Forte_ Experience har vi også kompetanse innen innsikt, konseptutvikling og UX/design.

Se alle konsulentene Se alle konsulentene