Relevanskonferansen 2021

Meld deg på her
Relevans 2021

Jobbe hos oss

Vi er et nytt og fremoverlent teknologi- og designselskap, spekket med kompetente mennesker som har et felles ønske om å bygge vår egen drømmearbeidsplass, med mål om å skape de beste digitale løsningene og langsiktig verdi for våre kunder.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige mennesker og har nå flere ledige stillinger ute.

Se alle ledige stillinger
Ledige stillinger i Forte Digital: Frontendutvikler, systemutvikler, arkitekt, UX desginer, grafisk designer, leveranseleder, teknisk testleder, business director

Prosjekter

 • NAF Forte Digital

  NAF

  Med en halv million medlemmer er NAF Nordens største interesseorganisasjon. NAFs nye digitale tjenesteplattform legger til rette for at medlemmene får relevant informasjon til rett tid på rett sted.

 • Digital tjenesteplattform for NorgesGruppen

  NorgesGruppen

  Med en digital tjenesteplattform kan NorgesGruppen tilby de beste kundeopplevelsene og lojalitetsprogram gjennom Trumf.

 • Farmasiet

  Farmasiet

  Farmasiet er Norges største nettapotek. Med en ny e-handelsplattform kan apoteket nå tilby mer personalisert innhold, målrettet markedsføring og kundeopplevelser i verdensklasse.

 • Gyldendal Akademisk

  Gyldendal Akademisk

  Gyldendal Akademisk er et norsk forlag som utgir læremidler og produkter innen profesjons- og undervisningslitteratur. Med det nye digitale verktøyet Riktig har forlaget fått nye måter å dele kunnskap på.

Se flere prosjekter

Ny satsing på digital markedsføring

Forte Optimize er et datadrevet markedsbyrå med tung kompetanse på teknologi og store datamengder. Dette kombinerer vi med digital markedsføring for å oppnå maksimal oppmerksomhet og trafikk, og best konvertering.

Les mer om Forte Optimize

altText