Vi skaper bedre og mer relevante digitale tjenester

Ved å kombinere strategi, design og teknologi hjelper vi ambisiøse virksomheter med å lykkes digitalt.

Mer om hva vi gjør Mer om hva vi gjør

Forte_ Digital leverer tjenester innen strategi/rådgivning, design og teknologi.

Vi nærmer oss 100 konsulenter som bygger digitale løsninger gjennom tverrfaglige team og digitale tjenesteplattformer. Forte_ Digital fokuserer på relevans for å sikre at løsningene skaper resultater for både virksomheter og deres kunder.

 • Utvikling av webløsninger

  Utvikling av webløsninger

  Vi utvikler digitale løsninger (interne og eksterne) med eksperter innen UX/design, frontend, backend og integrasjoner. Vi kan også levere på flere typer CMSer når det er aktuelt, som Episerver og såkalte "headless" CMSer som Contentful, Prismic m.fl.

  Les mer Les mer
 • E-handel

  E-handel

  Vi leverer e-handelsløsninger med kunden i fokus, med personalisering og relevant innhold tilpasset hver kunde. Vi kan levere på flere typer teknologier, som Episerver Commerce og åpen kildekodeløsninger som Virto Commerce.

  Les mer Les mer
 • Digitale Tjenesteplattformer

  Digitale Tjenesteplattformer

  Gjør digital tjenesteutvikling riktig ved å frigjøre, verdiøke og innovere på eksisterende data og nye muligheter i teknologi som AI, maskinlæring og analyse av big data.

  Les mer Les mer

Leveranser

I alle våre leveranser løser vi utfordringer og utløser muligheter som er velkjente, men stadig oftere bygger vi for en fremtid som ikke alltid er like lett å forstå og forberede seg på. Sammen med kundene våre bygger vi digitale forretningskomponenter som gir høy fleksibilitet uansett hva som måtte komme. I dag, jobber vi med kunder som NorgesGruppen, Volvat Medisinske Senter, NAF, Virke, Ruter, Høyskolen Kristiania, Flokk, OBOS, Nationaltheatret og Kongsberg Gruppen. Flere er allerede på vei inn, hvor vi vil hjelpe flere med å skape bedre og mer relevante digitale tjenester.

Se flere leveranser Se flere leveranser

Møte våre konsulenter

Her kan du møte noen av våre konsulenter i Oslo og Krakow. Vi har kompetanse innen leveranseledelse, rådgivning og arkitektur, utvikling og kontinuerlig forbedring. Gjennom Forte_ Experience har vi også kompetanse innen innsikt, konseptutvikling og UX/design.

Se alle konsulentene Se alle konsulentene