Om oss

Forte Digital er et konsulentselskap som bygger digitale produkter og tjenester i langsiktige partnerskap med våre kunder. Vi jobber i skjæringspunktet mellom teknologi, design og strategisk rådgivning.

Med tverrfaglig kompetanse skaper vi løsninger som konverter og gir langsiktig verdi for våre kunder. Vår spesialitet er å utnytte data på en bedre måte for å bygge datadrevne kundeopplevelser på toppen av digitale tjenesteplattformer.

Om oss

Våre fagområder

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har vært et eventyr fra dag én. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med over 250 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt.

Om Forte Digital

Hvem vi er

Forte Digital er et kompetansehus. Det innebærer at våre kunder får tilgang på markedsledende kompetanse innen produkt- og tjenesteutvikling, plattformarkitektur, tjeneste-, UX- og grafisk design og digital forretningsutvikling. Det er på den måten vi hjelper våre kunder å skape de beste brukeropplevelsene, nå sine forretningsmål, effektiviserer drift og skape grobunn langsiktig vekst.

Om Forte Digital

Hva vi gjør

Forte Digital er en langsiktig digital partner for våre kunder. Det betyr at vi viser våre kunder nye digitale løsninger, nye verktøy, ny kunnskap og ny teknologi. Med tung teknologikompetanse, fokus på brukeropplevelser og forretningsutvikling, skaper vi skreddersydde digitale løsninger for ambisiøse virksomheter som vil lykkes digitalt.

altText

Hvordan vi gjør det

I samarbeid med våre kunder utvikler vi digitale produkter og tjenester med et langsiktig fokus. Enhver utfordring og problemstilling krever ulike innfallsvinklinger for å kunne løses optimalt.

I Forte Digital tror vi utvikling av digitale tjenester og produkter gjøres best i tverrfaglige team bestående av designere, teknologer og forretningsutviklere som har et felles mål og ønske om å skape de beste løsningene for våre kunder og deres sluttbrukere.

Om Forte Digital

Hvorfor vi gjør det

Vi utsettes for digitale inntrykk og opplevelser hver eneste dag. Uavhengig av hva vi gjør, hvordan vi lever, eller hvor vi beveger oss – uansett tid, sted, og situasjon - er vi opptatt av gode brukeropplevelser.

I Forte Digital jobber vi med å gjøre disse opplevelsene gode, enkle og relevante for sluttbrukeren. Noe som vi faktisk har bruk for. Med smarte og sømløse løsninger skaper vi tjenester som blir en integrert og viktig del av livene våre.

altText