Digitale produkter og tjenester

Vi utvikler digitale løsninger med fokus på personaliserte brukeropplevelser. Vi leverer store nettløsninger, e-handelsplattformer, mobilapper og interne prosessverktøy.

Headless CMS

Vi leverer løsninger på det som kalles "headless" CMS-løsninger, og har god erfaring med løsninger som Contentful og Prismic. Et "headless" CMS er en innholdsdatabase med et enkelt redaktørgrensesnitt og et API som eksponerer innholdet i databasen. Slike løsninger passer bra når det ikke skal produseres mye redaksjonelt innhold, og når innholdet skal benyttes i flere ulike typer digitale kanaler og løsninger.

Mobiltilpassede applikasjoner

Forte Digital tilbyr utvikling av egne mobiltilpassede applikasjoner (native apps) for Android og iOS, og responsive web-løsninger som er tilpasset visning på mobile enheter. PWA (progressive web apps) er en av mange fremvoksende teknologier som vil påvirke fremtidig utvikling av mobiltilpassede applikasjoner.

Denne teknologien gjør det mulig for en webløsning å oppføre seg som en app på telefonen på samme måte som en native app, og legger på den måten grunnlaget for fremtidens app-utvikling.

Teknologier

Vi har omfattende erfaring med Reach, Node.js, ASP.NET/C# m.fl. Vi benytter også skyteknologi i de fleste prosjektene våre, og har levert mange løsninger på Microsoft Azure, Google Cloud og AWS.

  • Gyldendal Akademisk

    Det er alltid motiverende å svare riktig. Det nye lærings- og undervisningsverktøyet Riktig har Gyldendal Akademisk tatt digital læring til nye høyder.

  • NorgesGruppen

    Med en digital tjenesteplattform kan NorgesGruppen tilby de beste kundeopplevelsene og lojalitetsprogram gjennom Trumf.

Se flere prosjekter

Kontakt oss