Design og brukeropplevelse

Vi tilbyr et bredt spekter av designtjenester, som dekker alt fra strategi og merkevare til digital produktutvikling. Våre UX- og digitaldesignere jobber i tverrfaglige team med utviklere og strategiske rådgivere for å bygge de beste digitale produktene. Gjennom strategisk design og tjenestedesign tilbyr vi rådgivere som jobber med langsiktige strategier og målbilder.

Design og brukeropplevelse

UX-design

Våre UX-designere er erfarne produktutviklere som er opptatt av å bygge digitale produkter av høy kvalitet, som både treffer forretningsmål og sluttbrukernes behov. Gjennom prototyping og testing bygger vi digitale produkter som sluttbrukere forstår og vil ha.

Vi tilbyr:
- Brukertesting/Innsiktsarbeid
- Konseptutvikling
- Informasjonsarkitektur
- Interaksjonsdesign
- Prototyping
- Hypotesekartlegging og testing

Digital & grafisk design

Våre digitaldesignere er eksperter på å bygge digitale produkter og smelte sammen merkevarer med funksjonelle løsninger. De bygger komplette og levende designsystemer som forenkler utviklingsprosesser og sikrer konsistens og kvalitet på tvers av flater.

Vi tilbyr:
- Designsystemer
- UI design
- Universell utforming / WCAG

Tjenestedesign

Gjennom kvalitativ og kvantitativ innsiktsarbeid, og ved å kartlegge hele kundereisen identifiserer vi de viktigste smertepunkter og muligheter for å bygge de beste digitale produktene.

Vi tilbyr:
- Kundereise
- Business model canvas
- Veikart
- Konseptutvikling

Tjenestedesign

Prosjekter

 • altText

  Gyldendal Akademisk

  Det er alltid motiverende å svare riktig. Det nye lærings- og undervisningsverktøyet Riktig har Gyldendal Akademisk tatt digital læring til nye høyder.

 • altText

  NorgesGruppen

  Med en digital tjenesteplattform kan NorgesGruppen tilby de beste kundeopplevelsene og lojalitetsprogram gjennom Trumf.

 • altText

  Flokk

  Flokk er et norsk konsern som er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Vi har bygget en moderne digital plattform som gjør det enklere og raskere å lansere nye digitale tjenester.

Kontakt oss