Våre tjenester

Vi viser våre kunder nye digitale løsninger, nye verktøy, ny kunnskap og ny teknologi. Med klare mål, gode styringsverktøy, relevante metoder og en fastsatt retning, bygger vi løsninger på sluttbrukerens premisser og som sørger for at våre kunder når sine strategiske målsettinger.

I Forte Digital er vi spesialister på digitale tjenesteplattformer. På toppen av slike plattformer utvikler vi e-handelsløsninger, innholdsplattformer, selvbetjeningsløsninger, interne applikasjoner og eksterne virksomhetsportaler.

altText

Våre tjenester

 • Digital tjenesteplattform

  Digital tjenesteplattform

  Skal din virksomhet lykkes med å skape de beste og mest relevante kundeopplevelsene trenger man tilgang på data. For å få tilgang på denne dataen trenger man en digital tjenesteplattform. 

 • altText

  Digital strategi

  Basert på innsikt i brukerbehov og virksomhetsmål utarbeider vi digitale strategier som gjør din virksomhet bedre rustet til å møte endringer raskere.

 • altText

  Digitale produkter & tjenester

  Vi utvikler digitale løsninger med sluttbrukeren i fokus. Vi leverer store nettløsninger, e-handelsplattformer, mobilapper og interne prosessverktøy.

 • altText

  Design & brukeropplevelse

  Vi utvikler digitale løsninger på sluttbrukerens premisser. Det gir de beste brukeropplevelsene. Vi leverer UX - interaksjonsdesign, tjenestedesign, digitaldesign og grafisk design.

 • E-handelsplattform

  E-handelsplattform

  Vi leverer e-handelsplattformer i moderne tekniske løsninger som tilrettelegger for langsiktig vekst og lønnsomhet.

 • altText

  Merkevarestrategi

  Merkevarer er bygget på opplevelser. Vi hjelper virksomheter med å bygge merkevarer folk bryr seg om.