Ny kommersiell direktør til Forte Digital

Eivind Willard
Eivind Thorsrud Willard er ansatt som ny kommersiell direktør (CCO) i Forte Digital. Han er imponert over det Forte Digital har fått til på kort tid.

Thorsrud Willard kommer fra stillingen som leder for Data i Tietroevry Create. Han har også ledererfaring fra Sopra Steria. Willard er imponert over den sterke veksten og hvordan Forte Digital jobber med kundene.

– Det som har imponert meg mest er hvordan Forte Digital på ekte har lykkes med det mange i bransjen har som sitt hovedprinsipp, men uten å ha den samme suksessen. Da tenker jeg på hele pakka med sterk vekst, tverrfaglige team i leveranser, strategiske partnerskap med kundene og fornøyde medarbeidere, sier Willard.

  • Alternative text
  • Alternative text

Willard skal lede et nyetablert team med fokus på kommersielle aktiviteter i Forte Digital. Her inngår blant annet Forte Hub, en ny konsulentformidlingsplattform som Forte Digital lanserte i 2022, samt salgs- og markedsføringsapparatet.

– Ambisjonen min som CCO er helt klart å sørge for at vi hjelper flere ambisiøse selskaper med å lykkes med sin digitalisering. Jeg mener at det fundamentet Forte Digital er bygget på og filosofien bak vår måte å jobbe på, dekker et viktig behov i markedet, sier Willard.

Alternative text

Stor etterspørsel i markedet

Daglig leder John Kårikstad forteller at ansettelsen kommer som et resultat av økt etterspørsel i markedet. Han peker på at stadig flere store og ambisiøse virksomheter velger Forte Digital som strategisk vekstpartner, og at det dermed er behov for å styrke den kommersielle satsningen mot nye og eksisterende kunder.

– Eivind har virkelig imponert oss med sin strategiske og kommersielle forståelse. Han vil ha ansvar for at vi bygger flere partnerskap med nye kunder og at vi utvikler kundene vi allerede har, sier Kårikstad.