Forte Hub: Ny konsulentformidlingstjeneste

Kontor
Forte Hub er en ny og innovativ konsulentformidlingstjeneste i det norske markedet. Ved å tilby en selvstendig formidlingsmodell og plattform, hvor kompetanse og personlige relasjoner er i fokus, får vi muligheten til å presentere rett person til rett oppdrag. Sammen kan vi tilby en langsiktig samarbeidsmodell som skaper verdi for alle parter.

Besøk gjerne vår hjemmeside for mere informasjon

For deg som trenger konsulenttjenester

Forte Hub er ikke alene om å forene konsulenter og kunder, men vi har funnet en modell som skaper langsiktig verdi for våre kunder og partnere. Vi kommer fra teknologi og kompetanseforsyningssiden og har med dette som vårt utgangspunkt etablert Forte Hub.

Strategisk kompetanse

Vi setter alt inn på å løse kundenes behov for spesialistkompetanse og sikre at den riktige personen, med den riktige kompetansen, er på rett sted.

Et relevant konsulentnettverk

Vårt relevante og uavhengige nettverk av eksperter og spesialister er en av våre største styrker. Vi bygger langsiktige relasjoner både til kunder og selvstendige næringsdrivende og samarbeidspartnere over hele landet, hvilket innebærer at våre kunder alltid får tilgang på markedsledende kompetanse innen IKT.

Kvalitetssikring

Vi legger stor vekt på kvalitetssikring med hensyn til aspekter som formell kompetanse, erfaring, referanser, personlige egenskaper og overholdelse av kundens betingelser.

Kompetente grensesnitt

Vi har stor kunnskap om kundenes virksomheter, teknologi, prosesser og rutiner. Dette, kombinert med kompetansen vår innen forhandlinger, rammeavtaler, lovbestemmelser og problemløsing, gjør Forte Hub til en solid og komplett samarbeidspartner.

Tilgjengelig og personlig kontakt

Vi ønsker å være tilgjengelige i relevante kanaler for våre kunder og partnere, samtidig som vi er sikre på at den personlige relasjonen er avgjørende for et langsiktig samarbeid.

For deg som trenger konsulentoppdrag

Forte Hub er en helt ny plattform for selvstendige IT-konsulenter og nisje-konsulentselskaper som gir direkte tilgang til et stort utvalg av kunder og oppdrag både i privat og offentlig sektor. Samtidig tilbyr vi kundene den rette kompetansen og kapasiteten basert på behovene deres.​

Målet er å skape et solid nettverk som vektlegger kompetanse og personlige relasjoner slik at alle parter gagnes.​

Personlig kontakt og langsiktig partnerskap

Vi er overbevisst om at den personlige relasjonen er avgjørende for et godt og langsiktig samarbeid. Gjennom dialog kan vi sammen skape de beste forutsetninger for den perfekte matchen. Vi jobber etter en transparent og enkel modell basert på åpenhet og fellesskap.

Vi kan teknologi

Vi har dyp kunnskap om teknologibransjen og har alltid oversikt over de mest spennende prosjektene, teknologiene og mulighetene som finnes i markedet. Med tverrfaglig kompetanse skaper vi løsninger som konverter og gir langsiktig verdi for våre kunder og partnere.

Kvalitet fra A til Å​

Vi jobber alltid med å finne de beste, mest kvalifiserte og kompetente konsulentene til våre kunder. Vår målsetting er klar: Å gjennomføre prosjektene smidig og med høy kvalitet.

Nettverk

Vi tilbyr regelmessig digitale og fysiske meet-ups om pensjon, forsikring, regnskap og andre relevante temaer om rollen som konsulent. Vi skaper en unik plattform for deg som konsulent, partner og kunde.

Alternative text

Ønsker du å lære mer om Forte Hub?

Vi vil gjerne ta en prat med deg. Noter gjerne i kommentarfeltet om du ønsker informasjon om konsulentformidlingstjenester for din bedrift, eller om du er konsulent og nysgjerrig på hvilke oppdrag vi kan tilby deg.

Loading...
Registrer deg nå
og få direkte tilgang til et stort utvalg av kunder og oppdrag.