Forte Digital ansetter mer enn 30 nye konsulenter: – Vårt største innrykk noensinne

Ansatte i Forte Digital
Fire år etter oppstarten får Forte Digital nå sitt foreløpige største innrykk av nyansatte. Med mer enn 30 nye teknologer, designere og forretningsutviklere på plass teller vi i dag over 170 ansatte på tvers av Norge og Polen. Daglig leder John Kårikstad er henrykt over at såpass mange dyktige fagfolk har valgt Forte Digital som sitt arbeidssted, og forteller at han har store ambisjoner for selskapet fremover, deriblant to helt nye forretningsområder.

– Jeg er utrolig ydmyk og stolt over at såpass mange dyktige folk har valgt Forte Digital som sitt nye arbeidssted. Vi har siden oppstarten i 2017 hatt en fantastisk vekst, og det håper vi å kunne fortsette med også fremover. Med 30 nye digitale hoder på plass er vi enda bedre rustet til å hjelpe nye og eksisterende kunder med å lykkes digitalt. 

To nye avdelinger

Tidligere i august ble det klart at Forte Digital starter opp Forte Optimize som er et helt nytt digitalt markedsbyrå. Nå er vi også i gang med å bygge Forte Consulting, og har allerede ansatt 4 nye konsulenter som skal bistå våre kunder med strategisk rådgivning og forretningsutvikling. 

– Vi ser at prosjektene vi jobber med ofte er en del av en større strategiske endringer hos kundene våre, og med Forte Consulting blir vi en enda bedre partner. Vi ser noen kunder trenger hjelp til å sette tydeligere retning for satsingene sine, mens andre ønsker at vi hjelper dem med å operasjonalisere strategien og sikre at løsningene vi bygger sammen med dem leverer på de rette målene, sier Kårikstad.

Følg med på våre kanaler fremover for mer informasjon om Forte Consulting.

Alternative text
Jeg tror fremtidens arbeidsliv vil være mer fleksibel med tanke på hjemmekontor, og folk har dermed andre forventinger til hva et “tradisjonelt kontor” skal være.

Behov for større lokaler

Forte Digital har siden oppstarten i 2017 vært et av Norges raskest voksende konsulentselskaper, og inntok for første gang i 2020 listen over Norges 500 største techselskaper. Før sommeren ble det klart at vi snart flytter inn i nye lokaler i Wergelandsveien ved Slottsparken. Lokalene blir et helt nytt kontorkonsept for de ansatte, og utfordrer idéen om hva et “tradisjonelt” kontor skal være, særlig i kjølvannet av pandemien. 

Kårikstad forteller at de nye lokalene vil legge til rette for fleksibilitet i det som blir den nye arbeidshverdagen, samtidig som det blir en sosial møteplass for våre konsulenter.  

– Med den veksten vi nå har, og med mange nye folk på plass, er det åpenbart at vi har behov for større lokaler. Jeg tror fremtidens arbeidsliv vil være mer fleksibel med tanke på hjemmekontor, og folk har dermed andre forventinger til hva et “tradisjonelt kontor” skal være. Det legger vi til rette for ved å skape et kontor som også føles som et hjem. Nå gleder jeg meg til å flytte inn og møte nye og gamle kollegaer i det som vil bli en varm og lun arbeidsplass de ansatte skal glede seg til å komme til, både for arbeid og sosialt utenfor arbeidstid, forteller Kårikstad.

  • Alternative text
  • Alternative text