Ny seniorkompetanse innen digital design og business design

Hans Huseklepp, Sindre Løvseth Larsen, Øystein Roti
Forte Digital har ansatt Sindre Løvseth Larsen og Øystein Roti i avdeling for design og innovasjon. Løvseth Larsen og Roti kommer fra henholdsvis Iteo og 24SevenOffice.

Forte Digital har siden oppstarten i 2017 hatt en vekst på mer enn 2000 prosent og teller i dag mer enn 250 ansatte på tvers av Norge og Polen, der 45 er designere.

Sindre, som er ansatt som senior digital designer, oppgir Fortes ambisjoner og evne til å jobbe tverrfaglig som en av hovedårsakene til at han takket ja til jobben. Han har lang erfaring med både tradisjonelt og digitalt design, visuell merkevarerådgivning og utvikling av designsystemer.

– Jeg hadde hørt mye spennende om det faglige miljøet gjennom tidligere kollegaer og gjennom artikler jeg leste på nettet. Evnen til å jobbe strategisk og utvikle løsninger som tilfører verdi hos kunden i det lange løp er noe som virkelig imponerte meg med Forte Digital. Jeg opplever de som en ambisiøs gjeng som virkelig har forstått verdien av å jobbe tverrfaglig, forteller Løvseth Larsen.

Alternative text

Hva har imponert deg mest med Forte?

–Jeg hadde hørt mye spennende om det faglige miljøet fra tidligere kollegaer og gjennom artikler jeg leste på nettet. Miksen av folk med ulik bakgrunn og kompetanse var også noe som gjorde det attraktivt å starte hos Forte.

Alternative text

Øystein Roti kommer fra stillingen som CMO i 24SevenOffice og har mer enn 20 års erfaring innen salg, marketing, brand, design/UX, konseptutvikling og strategi. Han oppgir “totalpakka” som en av de viktigste grunnene til at han startet i Forte Digital.

– Farten, kulturen og ambisjonsnivået hos Forte-gjengen har virkelig imponert meg. Nå som jeg har jobbet her i noen få uker har jeg fått erfare hvordan man stiller opp for hverandre og får backing for å strekke seg og levere 100%. Det er utrolig inspirerende! legger Roti til.

Øystein brenner for å skape gode de gode løsningene i skjøringspunktet mellom mennesker, forretnings og teknologi.

– Jeg heier på å snakke med og teste opp mot brukeres problem/behov i tidligfase, og ramme inn konseptretninger med tydelige verdiforslag. Videre brenner jeg for å skape gode løsninger i overlappen mellom mennesker, forretning og teknologi – og å skape et felles språk og en gjensidig forståelse og respekt på tvers av disipliner. Det er ofte da magien oppstår.

Økt etterspørsel etter designdrevet innovasjon og business design

Hans Huseklepp, Chief ExperienceOfficer og partner i Forte Digital, er imponert over det de to nye seniordesignerne har fått tid etter bare noen uker i jobben.

– Med Sindre og Øystein på laget står vi enda sterkere til å hjelpe våre kunder med vekst og innovasjonsprosesser. De ble kastet ut i det fra første arbeidsdag og har virkelig bidratt med sin unike erfaring og kompetanse, forteller Huseklepp.

Alternative text

Hans forteller at Forte Digital skal satse enda tyngre på forretningsutvikling, innovasjon og design i tiden fremover gjennom og har etablert en egen satsning på Business design, fordi selskapet nå merker en økt etterspørsel i markedet etter folk med den kompetansen.

– Vi merker økt etterspørsel fra nye og eksisterende kunder etter vår kompetanse innen designdrevet innovasjon og produkt- og tjenesteutvikling. Mange norske virksomheter jobber nå målrettet med å finne nye måter å nå ut til brukerne på, finne nye inntektsstrømmer og skape nye produkter og tjenester som gir kundeverdi. Med Sindre og Øystein på laget er vi enda bedre rustet til å hjelpe våre kunder med dette.

Kontakt oss