Hva skjer med strategien når «alt er digitalt»?

Last ned vår rapport
To menn

8. februar 2022 inviterte vi til hybridarrangement på Litteraturhuset for å diskutere hvordan din virksomhet kan jobbe smartere med digital strategi og forretningsutvikling.

Her er en oppsummering:

Jobber du i dag innen digitaliseringen har du garantert hørt noen si “Vi skal skape dagligvarehandelens Netflix.”, eller lest “Nå er Spotify for biler her”. De fleste virksomheter, nesten uansett bransje, har som mål å få fart på digitaliseringen og forstår at digitale plattformer er en forutsetning for å lykkes.

I en tid der ny teknologi og nye digitale verktøy nærmest har blitt synonymt med innovasjon, glemmer mange å jobbe med god, gammeldags forretningsutvikling.

For å virkelig lykkes med digitale satsinger kreves det forankring i hele organisasjonen. Teknologiinvesteringene må stå i stil med den overordnede strategien, og forretningsmålene og målene for digital innovasjon bør være to sider av samme sak.

I vår rapport "Hva skjer med strategien når alt er digitalt?" gir vi deg rådene, rammeverkene og verktøyene for at din virksomhet kan bygge en sterk digital ryggrad.

Ved å fylle ut skjemaet under vil du få tilsendt rapporten på e-post.

Last ned rapporten

Felt markert med * er obligatorisk

Loading...