Forte Technology

Om oss

Vårt team består av erfarne utviklere, arkitekter og teknologikonsulenter som har omfattende kunnskap innen ulike områder. Vi er eksperter på utvikling av skalerbare og robuste applikasjoner

Ledergruppen

Ledige stillinger i Forte Technology

 • Oslo

  Senior Data Scientist

  Som Data Scientist hos Forte Digital får du mulighet til å jobbe med store datamengder hos våre kunder, som kan være alt fra store kjente aktører som Norgesgruppen og OBOS til mindre, spennende startups.
  Se mer

Noen av våre prosjekter

NorgesGruppen

Forte Digital bidrar til å forbedre NorgesGruppens digitale tjenesteplattform og optimalisere prosessene for utvikling av digitale tjenester.

Klima- og kostholdstjenesten

Med den nye klima- og kostholdstjenesten i Trumfappen kan NorgesGruppen levere på sin bærekraftstrategi samtidig som de skaper de beste brukeropplevelsene for sine kunder.

NAF

NAFs nye plattform for naf.no og andre digitale tjenester, legger til rette for at organisasjonen nå kan jobbe strategisk med en ny omnikanalstrategi og ha fokus på verdiskapning fremfor drift og vedlikehold.

OBOS

OBOS sin nye løsning er basert på Microsoft Azure Cloud hvor det er bygget opp en ny digital tjenesteplattform og innholdshub.

Innsikt

Forte Academy

Hva kan man forvente som nyutdannet i Forte Digital?

Eric Veliyulin jobber som Front-end-utvikler i Forte Digital. Lær mer om hvordan det er å være nyutdannet i Forte Digital.

 • Forte Developer Academy

  Hva er Developer Academy?

  Lisa Haukås, Software-utvikler i Forte Digital, gir deg et innblikk i Forte Developer Academy.

 • Forte Software Quality Academy

  Hva er Software Quality Academy?

  Nina Marie Wahl, .NET & Quality utvikler, gir deg et innblikk i Forte Digitals Software Quality Academy.

 • Forte_ intervjuet

  Ragnhild Aaraas Hånde

  Med en mastergrad i teknisk fysikk fra NTNU er det ikke urimelig å hevde at vårt siste tilskudd til Forte_ Intervjuet ikke er en “typisk” utvikler.

Aktuelt

Skal vi bli bedre kjent?

Vi liker kaffe også, og tar gjerne en prat ☕️ Vennligst fyll ut informasjonen under, så hører du fra oss snart.