Forte Digital inngår partnerskap med KPMG

Pressemelding:

Forte Digital inngår et strategisk partnerskap med konsulentkjempen KPMG. Sammen har de til nå vunnet rammeavtaler til en samlet verdi av over 10 milliarder kroner.

Teknologikonsulentselskapet Forte Digital allierer seg nå med revisjons- og konsulentselskapet KPMG. Koalisjonen har foreløpig vunnet to store rammeavtaler med Helseforvaltningen og Spesialisthelsetjenesten på henholdsvis 5,6 og 4,8 milliarder kroner.

Johan Grönlund, Chief Operating Officer i Forte Digital, er svært fornøyd med samarbeidet.

– KPMG er en av de sterkeste merkevarene i konsulentbransjen og noen vi er veldig glade for å knytte oss tettere til. KPMG har kompetanse vi trenger og vice versa. Vi utfyller hverandre godt. At vi har vunnet to store rammeavtaler vitner i høyeste grad om at vi er en god match, sier Grönlund.

Johan er COO i Forte Digital

Forte Digital leverer i dag tjenester innen utvikling, arkitektur, brukeropplevelse og rådgivning. Konsulentskapet har i dag store norske virksomheter som NorgesGruppen, OBOS, Den norske kirke og Måsøval på kundelisten.

I rammeavtalene med Helseforvaltningen og Spesialisthelsetjenesten skal KPMG og Forte Digital levere tjenester innen systemutvikling, prosjektledelse, arkitektur, strategi, produktutvikling og brukeropplevelse.

Nytenkning i offentlige virksomheter.

Kristine Bolstad leder KPMG Tech Consulting. Hun mener koalisjonen bidrar til å ytterligere ruste KPMG for å bidra til økt transformasjon og nytenkning i offentlige virksomheter.

– Norske virksomheter står overfor svært komplekse teknologiprosjekter, og møter veldig strenge krav. Disse prosjektene krever derfor enorm faglig bredde, og vi i KPMG er avhengig av å tilknytte oss de beste samarbeidspartnerne. Forte Digitals kompetanse og erfaring vil bidra til å styrke vår posisjon som en pådriver for digitalisering og økt endringstakt.

Marianne Aas, ansvarlig partner for rammeavtalen med Helseforvaltningen i KPMG, er sikker på at partnerskapet mellom KPMG og Forte Digital vil føre til mange gode løsninger for norske helseforetak.

– Vi ser allerede svært gode resultater av samarbeidet. Med Forte Digital på laget står vi enda sterkere i kampen for å sette brukerne av offentlige tjenester i sentrum når vi utvikler nye digitale tjenester, sier Aas.

Kontakt oss

Ønsker du å lære mer om våre tjenester for offentlig sektor?