Detter er årets sommerstudenter

Sommerstudenter i Forte_ Digital
I en periode der de fleste av oss har ferie og nyter late sommerdager i varmen, skal 6 sommerstudenter jobbe tett med et av Norges største og mest anerkjente selskaper: NorgesGruppen. Dette er årets sommerstudenter i Forte_ Digital.

Skal jobbe med NorgesGruppen og Trumf

NorgesGruppen ønsker å tilby Norges beste lojalitetsprogram for sine kunder gjennom Trumf. Via sine kjente dagligvarekjeder skal de forenkle hverdagen til kundene ved å tilby relevante og personaliserte nyttetjenester. Det er utgangspunktet for årets sommerstudenter når de nå skal tilbakelegge 8 uker hos oss i Forte_ Digital.

I løpet av sommeren skal 6 av landets dyktigste teknologi- og designstudenter jobbe sammen i et tverrfaglig team og utforske nye digitale tjenester gjennom kundeinnsikt, prototyping og testing. Med god veiledning og oppfølging fra våre eksperter og mentorer skal studentene bli utfordret på rekke nye fagfelt og områder, og få en smakebit på hvordan det er å jobbe med innovasjonsprosesser og utvikle helt nye digitale produkter og tjenester.

Vi er heldige som har fått noen av landets største talenter innen teknologi og design her til oss i sommer. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med gjengen og ser frem til å se de in-action hos en av våre største kunder.

Bli bedre kjent med våre sommerstudenter og hvordan de svarer på spørsmålet «Hvordan ville en perfekt dag sett ut for deg?»

Karoline Barstein - Ingeniørvitenskap og IKT NTNU

-En perfekt dag starter med en stor kopp kaffe. Den inneholder både dedikert jobbing med tekniske oppgaver samt diskusjon/workshop/møter der vi får diskutert problemstillinger i plenum og får ny input. Vi gjør fremskritt i prosjektet, og finner aller helst ut av noe revolusjonerende💡! Vi tar minst én tur opp på takterrassen, og holder et høyt iskonsum. Når arbeidsdagen er over, går turen rett til Tjuvholmen for en liten dupp i sjøen!

Lars-August Johnson - Informatikk UiO

-En perfekt dag for meg begynner alltid tidlig, gjerne med en kaffekopp og litt småprat. Gjennom dagen er sosiale interaksjoner og samarbeid viktige faktorer. Likevel er det viktig for meg at dagen består av en balansert kombinasjon av informasjonsdeling/kommunikasjon og selvstendig arbeid. Når jeg går hjem fra kontoret med en følelse av stolthet over egen innsats og prestasjon, vil dagen være komplett.

Magnus Lie Fridheim - Interaksjonsdesign NTNU

-En perfekt dag for meg er når jeg har hatt en variert dag med mange mennesker, og mange baller i luften. Dagen er proppet med innsikt, testing og prototyping. Et problem vi har kvernet på lenge begynner endelig å gi mening. Etter jobb stuper jeg ut i sjøen etterfulgt av en iskald pils i solen.

Magnus Nyborg - Interaksjonsdesign NTNU Gjøvik

-En perfekt arbeidsdag er i interaksjon med mange forskjellige mennesker, både gode kolleger og kunder. Kanskje man jobber med et prosjekt man endelig får et gjennombrudd i, eller leverer en knallgod presentasjon på et produkt man er stolt av. En god lunsj er også en selvfølge i en perfekt dag.

Sunniva Mathea Runde - Informatikk NTNU

-En hyggelig start, gjerne møtt noen kollegaer og tatt en prat. Blitt oppdatert på hva de andre i teamet har gjort, gjør, eller planlegger å gjøre. Hatt en klar plan og et mål om hva jeg skal gjøre selv. Jobbe effektivt med noe jeg synes er interessant og som er nyttig for resten av teamet.

Vebjørn Tandberg - Kybernetikk NTNU

-For meg vil den perfekte dagen være å få jobbe med engasjerte og flinke folk, som kan være med på å heve meg, og teamet. Spesifikt vil det da for eksempel være å sammen finne en god og kreativ løsning, hvor det er god kjemi innad i arbeidsgruppen.

Kontakt oss om muligheter for summer internship