Forte_ Digital

En hyggelig gjeng med utviklere, designere og prosjektledere som jobber i Oslo og Krakow.

Who we are Who we are

Forte_ Digital er et konsulentselskap med kompetanse innen leveranseledelse, rådgivning og konseptutvikling, UX/design, utvikling og kontinuerlig forbedring av løsninger i drift. Vi bygger løsninger for web, mobil og e-handel, i tillegg til digitale tjenesteplattformer. Våre konsulenter har lang erfaring og sterk forretningsforståelse.

Med nesten 100 ansatte er Forte_ Digital en av de ledende leverandørene av digitale tjenester i markedet. Vi er et konsulentselskap med fokus på teknologi og teknologiforståelse. Vi fokuserer på solid og fleksibel arkitekturen i de løsningene vi leverer, for å gi stabile og sikre løsninger med lang levetid. Vårt fokus på kvalitet skal kjennetegne våre leveranser.

I tillegg til teknologi har vi svært erfarne konsulenter innen leveranseledelse, rådgivning og konseptutvikling, i tillegg til UX og design. Vi har organisert de ulike fagmiljøene våre under Forte_ Technology, Forte_ Experience og Forte_ Insight.

Forte betyr Sterk. Vi har valgt dette navnet fordi vi ønsker å være best på det vi gjør.

Vi har etablert oss i Oslo og Krakow, og søker her etter de beste konsulentene som deler våre ambisjoner og fokus på kvalitet. Vi er eid av de ansatte, og sammen har vi store ambisjoner for Forte_ og den arbeidsplassen vi bygger.

Hos oss har vi en kultur der vi tør å si ifra. Det gjelder både internt og med kunder. Vi skal være gode rådgivere for kundene våre. Dersom vi mener noe kunne vært gjort på en bedre måte, sier vi ifra om det. Som kunde hos oss skal du være trygg på at du får de beste løsningene.

Vi kan tilby team av konsulenter på tvers av våre kontorer, eller team lokalisert enten i Oslo eller Krakow. Krakow er kjent for et stort og solid IT-miljø, med svært mange dyktige teknologer, og det er bare to timer unna med fly å reise mellom Krakow og Oslo.

Les mer om hva vi gjør for våre kunder slik at de lykkes digitalt.

Møte våre konsulenter