Vi hjelper ambisiøse kunder med å lykkes digitalt

Hvem er Forte_

Forte_ er et konsulentselskap med kompetanse innen leveranseledelse, rådgivning og konseptutvikling, UX/design, utvikling og kontinuerlig forbedring av løsninger i drift. Vi bygger løsninger for web, mobil og e-handel, i tillegg til digitale tjenesteplattformer. Våre konsulenter har lang erfaring og sterk forretningsforståelse.

Forte_ er et konsulentselskap med fokus på teknologi. Vi skal levere den beste arkitekturen og den beste kodekvaliteten, for å gi stabile og sikre løsninger med lang varighet til kundene våre. Vår fokus på kvalitet skal kjennetegne oss.

I tillegg til teknologi har vi også svært erfarne konsulenter innen leveranseledelse, rådgivning og konseptutvikling, samt UX/brukeropplevelse og design. Vi har organisert de ulike fagmiljøene våre under Forte_ Technology, Forte_ Experience og Forte_ Lifecycle. Lifecycle er vårt tilbud innen drift og kontinuerlig forbedring av løsninger som er i drift.

Forte betyr sterk. Vi har valgt dette navnet fordi vi ønsker å være best på det vi gjør. Vi har et eget program for kompetanseutvikling blant våre ansatte som vi kaller Forte_ Champions. Vi skal hele tiden være oppdaterte på teknologi og trender.

Vi har etablert oss i Oslo og i Krakow, og søker her etter de beste konsulentene som deler våre ambisjoner og fokus på kvalitet. Vi er eid av de ansatte, og sammen har vi store ambisjoner for Forte_ og den arbeidsplassen vi bygger.

Thomas Jo Hackathon

Vårt hovedmål er å bli den beste arbeidsplassen for konsulenter som jobber med brukeropplevelse og teknologi. Vårt fokus er å levere kvalitet til våre kunder, med konsulenter som brenner for dette.

Hos oss har vi en kultur der vi tørr å si ifra. Det gjelder både internt og med kunder. Vi skal være gode rådgivere for kundene våre. Dersom vi mener noe kunne vært gjort på en bedre måte, sier vi ifra om det. Som kunde hos oss skal du være trygg på at du får de beste løsningene.

Vi kan tilby team av konsulenter på tvers av våre kontorer, eller team lokalisert enten i Oslo eller i Krakow. Ved å benytte våre egne konsulenter i Krakow kan vi tilby svært attraktive timepriser i det norske markedet. Krakow er kjent for et stort IT-miljø, med mange svært dyktige teknologer. Og det er bare to timer unna med fly å reise mellom Krakow og Oslo.

Møte våre konsulenter

Her kan du møte noen av våre konsulenter i Oslo og Krakow. Vi har kompetanse innen leveranseledelse, rådgivning og arkitektur, utvikling og kontinuerlig forbedring. Gjennom Forte_ Experience har vi også kompetanse innen innsikt, konseptutvikling og UX/design.