Forte_ Digital består av rådgivere, leveranseledere, designere og teknologer i Oslo og Krakow.

Hvem er Forte_ Digital

Forte_ Digital har kompetanse innen leveranseledelse, rådgivning og konseptutvikling, UX/design og teknologi. Vi bygger digitale løsninger sammen med kundene våre gjennom tverrfaglige team. Våre konsulenter har lang erfaring og en sterk forretningsforståelse.

Med nærmere 100 ansatte er Forte_ Digital en av de ledende leverandørene av digitale tjenester. Vi er et konsulentselskap med fokus på teknologi og teknologiforståelse. Vi fokuserer på solid og fleksibel arkitekturen i de løsningene vi leverer, for å gi stabile og sikre løsninger med lang levetid. Vår fokus på kvalitet skal kjennetegne våre leveranser.

I tillegg til teknologi har vi svært erfarne konsulenter innen leveranseledelse, rådgivning og konseptutvikling, i tillegg til UX og design. Vi har organisert de ulike fagmiljøene våre under Forte_ Technology, Forte_ Experience og Forte_ Insight.

Forte betyr sterk. Vi har valgt dette navnet fordi vi ønsker å være best på det vi gjør.

Vi har etablert oss i Oslo og Krakow, og søker her etter de beste konsulentene som deler våre ambisjoner og fokus på kvalitet. Vi er eid av de ansatte, og sammen har vi store ambisjoner for Forte_ og den arbeidsplassen vi bygger.

Thomas Jo Hackathon

Hos oss har vi en kultur der vi tørr å si ifra. Det gjelder både internt og med kunder. Vi skal være gode rådgivere for kundene våre. Dersom vi mener noe kunne vært gjort på en bedre måte, sier vi ifra om det. Som kunde hos oss skal du være trygg på at du får de beste løsningene.

Vi kan tilby team av konsulenter på tvers av våre kontorer, eller team lokalisert enten i Oslo eller i Krakow. Krakow er kjent for et stort IT-miljø, med mange svært dyktige teknologer. Og det er bare to timer unna med fly å reise mellom Krakow og Oslo.

Møte våre konsulenter

Her kan du møte noen av våre konsulenter i Oslo og Krakow. Vi har kompetanse innen leveranseledelse, rådgivning og arkitektur, utvikling og kontinuerlig forbedring. Gjennom Forte_ Experience har vi også kompetanse innen innsikt, konseptutvikling og UX/design.