E-handel

Vi leverer e-handelsløsninger med kunden i fokus, med personalisering og relevant innhold tilpasset hver kunde. Vi kan levere på flere typer teknologier, som Episerver Commerce og åpen kildekodeløsninger som Virto Commerce.

Fokus på konvertering

Vårt fokus er å bygge nettbutikker med høyest mulig konvertering/salg. For å få til det tror vi på relevans og personalisering.

Vi har spesialisert oss på å levere nettbutikker som setter hver enkelt kunde i fokus, med personalisert og relevant innhold. Vi tror de som handler på nett forventer mer. De forventer at det skal være enkelt å finne akkurat de produktene de er interessert i, at det skal være enkelt å bestille, og at kommunikasjonen i etterkant er personlig og relevant. Nettbutikken må være tilpasset hver enkelt kunde, ikke som i en fysisk butikk hvor alt er likt for alle.

Det handler om å kjenne kundene, vite hva hver enkelt kunde er interessert i og kommer til å kjøpe. Dette får vi til gjennom å bruke kundedata og maskinlæring til å analysere trender og kjøpshistorikk, kombinere ulike data og finne interesseområdene til en enkelt kunde og produkter som passer til disse. Da kan vi også lage en nettbutikk som er tilpasset hver enkelt kunde.

Vi hjelper våre kunder å lykkes med e-handel, vi bruker vår lange erfaring fra tidligere prosjekter, finner de faktorene som skal til for å lykkes for hver enkelt kunde, og bygger en solid teknisk løsning. Vi anbefaler alltid å starte enkelt for å lære, slik at videre investeringer gir størst effekt og høyest konvertering.

Forte_ kan bistå med hele prosessen, fra innsikt og konseptutvikling til UX/design, utvikling og kontinuerlig forbedring av nettbutikken når den er i drift.

Noen kunder vi jobber med: Høyskolen Kristiania, Flokk og NorgesGruppen.

 • Episerver Commerce

  Episerver Commerce

  Episerver Commerce er en av de ledende e-handelsplattformene i markedet. Konsulentene i Forte_ har lang erfaring med Episerver og levert flere e-handelsløsninger. En stor styrke med Episerver er integrasjonen mellom Episerver Commerce, CMS og Campaign. Denne kombinasjonen gjør det mulig å kombinere produkter med historier og produktbeskrivelser, og kjøre kampanjer og markedsføring gjennom Episerver Campaign. Mer informasjon på http://www.episerver.no

 • Virto Commerce

  Virto Commerce

  Virto Commerce er en 100% skybasert e-handelsplattform. Virto er en fleksibel og kraftig løsning, og har et bra API som gjør oss som partner i stand til å utvikle nettbutikker tilpasset hver enkelt kunde, og deres kunder igjen. Virto har all den funksjonaliteten som skal til for å bygge en fremtidsrettet nettbutikk, med mulighet for skalering basert på krav til ytelse og trafikk. Mer informasjon på https://virtocommerce.com/

 • Betaling

  Betaling

  Vi tilbyr ulike typer løsninger for betaling på nett, og implementerer de løsningene som er ønsket. Klarna er en leverandør som tilbyr ulike betalingsmåter, inkludert flere typer betalingskort og betaling med faktura. Stripe er også en løsning som mange benytter, som også tilbyr betaling med ulike typer betalingskort. Vipps blir mer og mer populær også som betalingsløsning i nettbutikker, og gjør det veldig enkelt for kundene å betale for sine kjøp. Forte_ anbefaler den løsningen som passer best i hvert enkelt tilfelle og implementerer i nettbutikken.

 • Integrasjoner

  Integrasjoner

  Integrasjoner er alltid viktig i en e-handelsløsning. Produktene skal ofte hentes fra for eksempel en ERP-løsning, og ordre skal integreres med ERP eller andre systemer og videre behandling. Vi i Forte_ har lang erfaring med å utvikle slike integrasjoner. Ofte utvikler vi et eget integrasjonslag mellom de interne systemene og nettbutikken, som del av en digital tjenesteplattform.

 • PIM - produktberikelse

  PIM - produktberikelse

  Mange velger å ta i bruk en egen løsning for produktberikelse. Slike PIM-løsninger gjør det enklere å legge inn produktdata, enten via integrasjoner eller manuelt. Dette kan være informasjon om størrelser, farger osv, bilder, video og annet som beriker beskrivelsen av et produkt. InRiver PIM er et eksempel på en slik løsning, og som brukes av mange. Forte_ hjelper med å velge PIM-løsning og integrere denne i e-handelsløsningen din.

 • Fotorealistisk produktvisning i 3d

  Fotorealistisk produktvisning i 3d

  Produktvisualisering av høy kvalitet engasjerer publikum og øker konverteringen i dine digitale kanaler. I dag ønsker kjøpere å oppleve produktet og en digital løsning kan bidra positivt i retning av en kjøpsbeslutning. Les mer

 • capability.Title

  Digitale Tjenesteplattformer

  Gjør digital tjenesteutvikling riktig ved å frigjøre, verdiøke og innovere på eksisterende data og nye muligheter i teknologi som AI, maskinlæring og analyse av big data.

  Les mer Les mer
 • capability.Title

  Utvikling av webløsninger

  Vi utvikler digitale løsninger (interne og eksterne) med eksperter innen UX/design, frontend, backend og integrasjoner. Vi kan også levere på flere typer CMSer når det er aktuelt, som Episerver og såkalte "headless" CMSer som Contentful, Prismic m.fl.

  Les mer Les mer