Utvikling for web og mobil

Vi utvikler digitale løsninger (interne og eksterne) med eksperter innen UX/design, frontend, backend og integrasjoner. Vi kan også levere på flere typer CMSer når det er aktuelt, som Episerver og såkalte "headless" CMSer som Contentful, Prismic m.fl.

Web-baserte løsninger (interne og eksterne)

Forte_ Digital utvikler digitale løsninger for interne og eksterne behov. Våre konsulenter har lang erfaring, og har jobbet med både norske og internasjonale kunder. Vi har erfaring med alt fra innholdsdrevne nettsider til komplekse, virksomhetskritiske løsninger med integrasjoner mot flere andre datakilder.

Vi utvikler både kundetilpassede web-baserte fagsystemer, eksterne webløsninger og mobile løsninger.

Kundene våre leier enten konsulenter fra oss til sine egne prosjektteam, eller de leier et tverrfaglig team fra oss med egen prosjektleder. Vi kan levere hele prosjekter/leveranser fra innsikt og konseputvikling, til UX/design, utvikling og kontinuerlig forbedring av løsninger i drift.

Konsulentene våre har kompetanse innen både UX/design, frontend og backend. Mange av konsulentene våre har mer enn 10 års erfaring. Vi har stort fokus på kompetanseutvikling, for å sikre at konsulentene våre skal få nok tid til å holde seg faglig oppdaterte og dermed sikre best mulig kvalitet for kundene våre.

Vi utvikler tjenesteorienterte løsninger og innholdsplattformer, der mesteparten av innholdet og funksjonaliteten er basert på integrasjoner med andre systemer og tjenester. I noen tilfeller benytter vi også publiseringsløsninger som en del av leveransene. Vi har kompetanse på flere slike løsninger, og velger det som best passer behovene i hvert enkelt tilfelle. Vi kan levere på flere typer CMSer, som Episerver og såkalte "headless" CMSer som Contentful, Prismic m.fl.

Noen kunder vi jobber med: OBOS, Høyskolen Kristiania, NAF, Virke, Nationaltheatret, Flokk, NorgesGruppen, Kongsberg Gruppen og Munchmuseet.

 • Episerver

  Episerver

  Forte_ er Episerver Gold Partner, og har levert mange løsninger på Episerver CMS/DXC Services. I både 2018 og 2019 ble vi kåret til "Ascender of the Year" av Episerver. Vi har levert alt fra innholdsdrevne web-løsninger der Episerver er hovedkomponenten i løsningen, til større digitale økosystemer der Episerver er en del av en større løsning/arkitektur. Vi har sertifiserte utviklere og arkitekter på Episerver både i Oslo og Krakow. Mer informasjon på http://www.episerver.no

 • Headless CMS

  Headless CMS

  Forte_ leverer løsninger på det som kalles "headless" CMS-løsninger, og har god erfaring med løsninger som Contentful og Prismic. Et "headless" CMS er i utgangspunktet en innholdsdatabase med et enkelt redaktørgrensesnitt og et API som eksponerer innholdet i databasen. Slike løsninger passer bra når det ikke skal produseres mye redaksjonelt innhold, og når innholdet skal benyttes i flere ulike typer digitale kanaler/løsninger.

 • Mobiltilpassede applikasjoner

  Mobiltilpassede applikasjoner

  Vi tilbyr utvikling av egne mobiltilpasse applikasjoner (native apps) for Android og iOS, i tillegg til responsive web-løsninger som også er tilpasset visning på mobile enheter. Vi ser også på nye teknologier som PWA (progressive web apps), hvor en web-løsning også kan oppføre seg som en app på telefonen på samme måte som en native app. Vi tror PWA vil bli brukt mer og mer fremover istedenfor å utvikle egne native apps.

 • Teknologier

  Teknologier

  Vi utvikler våre løsninger i teknologier som HTML, CSS, Javascript, Reach, Node.js, ASP.NET/C# m.fl. Vi benytter skyteknologi i de fleste prosjektene våre, og har levert mange løsninger på Microsoft Azure. I har også erfaring med Google Cloud og AWS.

 • capability.Title

  E-handel

  Vi leverer e-handelsløsninger med kunden i fokus, med personalisering og relevant innhold tilpasset hver kunde. Vi kan levere på flere typer teknologier, som Episerver Commerce og åpen kildekodeløsninger som Virto Commerce.

  Les mer Les mer
 • capability.Title

  Digitale Tjenesteplattformer

  Gjør digital tjenesteutvikling riktig ved å frigjøre, verdiøke og innovere på eksisterende data og nye muligheter i teknologi som AI, maskinlæring og analyse av big data.

  Les mer Les mer