Vi hjelper deg å lykkes digitalt ved å rådgi og levere avanserte løsninger som støtter eksisterende og nye forretningsmuligheter

En langsiktig digital partner

Forte_ hjelper kunder med å bygge bedre og mer relevante digitale tjenester. Vi utnytter verdiene som ligger i forretningssystemene (kundedata, produktdata, transaksjonsdata osv) til å bygge bedre og mer relevante tjenester. Vi bygger nettbutikker med utgangspunkt i hver enkelt sluttkundes behov, personalisert og skreddersydd. Vi bygger også andre web-baserte løsninger, både interne og eksterne, hvor innholdet og funksjonaliteten enten kommer fra et CMS/publiseringsverktøy, og/eller fra integrasjoner med andre systemer (som CRM, ERP o.l.).
....
Vi jobber i langsiktige partnerskap med våre kunder og har prosesser som støtter hyppig lansering av ny funksjonalitet og sikrer stor grad av automatisering.

 • capability.Title

  Web, mobil og skreddersøm

  Vi utvikler digitale løsninger med eksperter innen UX/design, frontend, backend og integrasjoner. Vi kan levere på flere typer CMSer, som Episerver og såkalte "headless" CMSer som Contentful, Prismic m.fl.

  Les mer Les mer
 • capability.Title

  E-handel

  Vi leverer e-handelsløsninger med kunden i fokus, med personalisering og relevant innhold tilpasset hver kunde. Vi kan levere på flere typer teknologier, som Episerver Commerce og åpen kildekodeløsninger som Virto Commerce.

  Les mer Les mer
 • capability.Title

  Tjenesteplattformer

  Gjør digital tjenesteutvikling riktig ved å frigjøre, verdiøke og innovere på eksisterende data og nye muligheter i teknologi som AI, maskinlæring og analyse av big data.

  Les mer Les mer

Leveranser

I alle våre leveranser løser vi utfordringer og utløser muligheter som er velkjente, men stadig oftere bygger vi for en fremtid som ikke alltid er like lett å forstå og forberede seg på. Sammen med kunden våre bygger vi digitale forretningskomponenter som gir høy fleksibilitet uansett hva som måtte komme.

Se alle leveranser Se alle leveranser