Forte_ Digital bygger digitale løsninger gjennom tverrfaglige team bestående av både rådgivning, design, teknologi og leveranseledelse. Vi jobber med store private og offentlige virksomheter, i tillegg til spennende startup-miljøer.

En langsiktig partner

Forte_ Digital hjelper ambisiøse virksomheter med å bygge bedre og mer relevante digitale tjenester. Vi utnytter verdiene som ligger i forretningssystemene (kundedata, produktdata, transaksjonsdata osv) til å bygge bedre og mer relevante tjenester. Vi bygger nettbutikker med utgangspunkt i hver enkelt sluttkundes behov, personalisert og skreddersydd. Vi bygger også andre web-baserte løsninger, både interne og eksterne, hvor innholdet og funksjonaliteten enten kommer fra et CMS/publiseringsverktøy, og/eller fra integrasjoner med andre systemer.

 • capability.Title

  Utvikling av webløsninger

  Vi utvikler digitale løsninger (interne og eksterne) med eksperter innen UX/design, frontend, backend og integrasjoner. Vi kan også levere på flere typer CMSer når det er aktuelt, som Episerver og såkalte "headless" CMSer som Contentful, Prismic m.fl.

  Les mer Les mer
 • capability.Title

  E-handel

  Vi leverer e-handelsløsninger med kunden i fokus, med personalisering og relevant innhold tilpasset hver kunde. Vi kan levere på flere typer teknologier, som Episerver Commerce og åpen kildekodeløsninger som Virto Commerce.

  Les mer Les mer
 • capability.Title

  Digitale Tjenesteplattformer

  Gjør digital tjenesteutvikling riktig ved å frigjøre, verdiøke og innovere på eksisterende data og nye muligheter i teknologi som AI, maskinlæring og analyse av big data.

  Les mer Les mer

Leveranser

I alle våre leveranser løser vi utfordringer og utløser muligheter som er velkjente, men stadig oftere bygger vi for en fremtid som ikke alltid er like lett å forstå og forberede seg på. Sammen med kundene våre bygger vi digitale forretningskomponenter som gir høy fleksibilitet uansett hva som måtte komme.

I dag jobber vi med kunder som NorgesGruppen, Volvat Medisinske Senter, NAF, Virke, Ruter, Høyskolen Kristiania, Flokk, OBOS, Nationaltheatret og Kongsberg Gruppen. Flere er allerede på vei inn, hvor vi vil bidra med å skape bedre og mer relevante digitale tjenester.

Se flere leveranser Se flere leveranser