Teknologi

Vi tilbyr tung teknologikompetanse for å kunne realisere digitale konsepter og løsninger. Vi jobber med blant annet med arkitektur, frontend, .NET og integrasjoner, ‘big data’, maskinlæring og AI

Design

Med utgangspunkt i brukernes behov bygger vi de gode digitale brukeropplevelsene. Vi har designere med ulik bakgrunn som UX - interaksjonsdesign, tjenestedesign og grafisk design.

Strategi

Basert på analyse og innsikt i data rådgir vi våre kunder på nye digitale konsepter, forretningsutvikling knyttet til digitalisering, og bygger digitale veikart sammen med kundene våre.

Laptop
capabilities section

Våre ekspertiseområder

 • Utvikling av webløsninger

  Vi utvikler digitale løsninger (interne og eksterne) med eksperter innen UX/design, frontend, backend og integrasjoner. Vi kan også levere på flere typer CMSer når det er aktuelt, som Episerver og såkalte "headless" versjoner som Contentful, Prismic m.fl.

  Les mer
 • E-handel

  Vi leverer e-handelsløsninger med kunden i fokus, hvor personalisering og relevant innhold tilpasses hver enkelt kunde. Vi kan levere på flere typer teknologier, som Episerver Commerce og åpen kildekodeløsninger som Virto Commerce.

  Les mer
 • Digitale Tjenesteplattformer

  Gjør digital tjenesteutvikling riktig ved å frigjøre, verdiøke og innovere på eksisterende data og nye muligheter i teknologi som AI, maskinlæring og analyse av big data.

  Les mer

Vi jobber i flerfaglige team, som med utgangspunkt i en digital tjenesteplattform bygger tjenester som er mer personaliserte gjennom å utnytte data bedre.

John Kårikstad CEO

Noe av det vi jobber med

Vi har mye spennende på gang, og sammen med kundene våre bygger vi digitale forretningskomponenter som gir høy fleksibilitet uansett hva som måtte komme.