Våre partnere hjelper oss å bygge solide løsninger

 • Virto Commerce

  Virto Commerce

  Mature, open-source, enterprise class e-commerce platform running on top of Microsoft .NET Framework. Robust and flexible with unmatched extensibility and customization capabilities. All features are exposed as modern RESTful API. Designed to run in Microsoft Azure cloud.

  virtocommerce.com

 • Microsoft

  Microsoft

  Microsoft er vår hovedpartner, alle løsninger vi leverer er bygget på teknologi fra Microsoft. Vi benytter C# fra Microsoft som programmeringsspråk, og skyløsning Azure bruker vi både som driftsplattform og vi bruker tjenester i Azure i våre egne løsninger.

  www.microsoft.com

 • Episerver

  Episerver

  Episerver leverer publiseringsløsning (CMS) og e-handelsløsning (Commerce). Episerver CMS regnes som et av verdens fremste CMS og brukes av en rekke norske bedrifter, organisasjoner og offentlige aktører for å lage engasjerende nettsider. Mange av de største e-handelsaktørene i Norden er driftet med Episerver Commerce. Bra kjøpsopplevelser skapes gjennom å bruke engasjerende innhold for å løfte frem produktene. Ta kontroll over kundeopplevelsen med en e-handelsplattform som har innebygde funksjoner for innhold og digital markedsføring.

  www.episerver.com

 • Umbraco

  Umbraco

  Umbraco er et skybasert CMS (publiseringsløsning), og leveres som åpen kildekode. Umbraco er et veldig fleksibelt CMS, og passer til alt fra mindre kampanjer til større og mer komplekse webløsninger for store virksomheter.

  www.umbraco.com

 • Contentful

  Contentful

  Contentful er et rent CMS (publiseringsløsning) hvor man kan lagre og publisere all type informasjon. Løsningen er 100 % skybasert. Informasjonen som er lagret i Contentful er tilgjengelig via et API (programmeringsgrensesnitt), slik at utviklere kan lage sine egne løsninger og informasjonen presenteres. Innhold fra Contentful kan like gjerne vises i en mobil app som i en webside, eller i andre kanaler. Publiseringsløsningen i Contentful er enklere i funksjonalitet enn for eksempel EPiServer CMS og Umbraco.

  www.contentful.com