Tekstforfatter / InnholdsstrategOslo

altText

Hos Forte Optimize bygger vi neste generasjons growth marketing selskap. Datadrevet, holistisk markedsføring med fokus på vekst er vårt hovedfokus. Hos oss jobber erfarne strategiske rådgivere og spesialister med bakgrunn fra både små og store bedrifter, start-ups og scale-ups, og med erfaring fra både e-handel, SEO, CRO, performance marketing og CRM / lifecycle.

Nå ser vi etter innholdsstrateger og tekstforfattere som kan hjelpe kundene våre med tekst og innholdsstrategi, både i egne- og eksterne kanaler, og både kommersielt og UX-innhold. Vi er på jakt etter deg som har en god penn og et hjerte for godt innhold. Du skriver gode tekster på en måte som engasjerer og er troverdig, og du har erfaring med å designe innholdsstrategier. Føler du at dette beskriver deg godt? Ta kontakt, så tar vi en prat!

Hverdagen din i Forte Optimize:

Som innholdsstrateg og tekstforfatter vil du spille en viktig rolle for kunder av Forte Optimize. Du vil få muligheten til å inngå i kundeteam med spesialister fra både Forte Optimize og Forte Digital, og du vil få et meget sterkt fagmiljø rundt deg. Denne gangen ser vi først og fremst etter kandidater med norsk som førstespråk eller som er meget sterke på skriftlig norsk. 

altText

Her er noe av det du kan få jobbe med:

 • Utarbeide innholdsstrategier for Forte Optimize og Forte Digitals kunder. Det kan bli aktuelt å jobbe både med kommersielt innhold og UX, og med kundens brand og TOV.
 • Utarbeide gode tekster i samarbeid med kundene våre. Dette kan være for nettsider og blogg, innholdsmarkedsføring, annonsekampanjer, sosiale medier eller andre kommersielle kanaler.
 • Utarbeide godt UX innhold for kundens nettsider, apper eller andre plattformer. Erfaring innen UX og innholdsdesign er et stort pluss!
 • Jobbe tett sammen med våre strateger og spesialister innen SEO, CRO, performance marketing, lifecycle marketing og CRM.
 • Inngå i kundeteam med spesialister og strateger fra både Forte Optimize og Forte Digital
 • Redigere og kvalitetssikre innhold ved behov

Hvem er du:

Vi er ikke så opptatt av hvem du er, men vi tror du har erfaring med noe av det vi nevner ovenfor, kanskje som konsulent eller fra en nøkkelrolle internt innen e-handel, markedsføring, innovasjon eller IT. Ellers tror vi at du har god forretningsforståelse, og er nysgjerrig på markedsføring og teknologi. Hvis du i tillegg liker å jobbe smidig og tett på tverrfaglige team, og med spesialister innen digital strategi, tech, design, SEO, CRO, growth- eller performance marketing, er vi ganske sikre på at du vil trives hos oss!

Ellers håper vi at du er glad i å lære og å dele det du lærer med andre, for det er sånn vi utvikler oss.

altText

Kva kan vi tilby deg?

Godt faglig miljø, med fokus på kompetanseheving

 • Et konsulentselskap litt utenom det vanlige. Vi bygger kultur der alle ansatte skal føle seg hjemme!
 • Stabile kunder med lang horisont
 • 6 uker ferie
 • Dekket treningsavgift der du trener
 • Nye flotte kontorer fra 2022
 • Internasjonalt miljø med kontorer i Oslo, Berlin, Købehnavn og Krakow
 • Flott, stor, eiendom i Frankrike til disposisjon
 • Sosialt miljø med turer, middager og en rekke aktivitetsgrupper som Golf, Buldring/klatring, Fotball, Squash.

Interessert i å lære mer om Forte Digital?

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk

Reach out!