Teknologer

Som en teknolog i Forte Digital vil du gjøre Norges viktigste organisasjoner digitalt modne. Vi tror at varige og betydningsfulle endringer gjøres av sterke og tverrfaglige team. Du vil derfor aldri jobbe alene på et prosjekt, men sammen med flere kolleger fra Forte Digital. Med kompetanse på teknologi, forretning, marketing og design bygger vi nye løsninger for kundene våres, alt fra scratch.

altText

Mulighetene

Enten du er ekspert i Azure, trives med å analysere tunge datasett eller elsker kode og design systemer så er det plass til deg hos oss. Hverdagen din vil være i et team med andre kolleger fra Forte Digital som er eksperter på konseptutvikling, design og programmering. Som en teknolog i Forte Digital vil du sitte med kompetanse som treffer kjernen i all teknologi vi utvikler for våre kunder, og du vil være involvert fra første workshop med kunde. 

Hva vi kan tilby

Vi er fleksible og lydhøre når det kommer til arbeidstid. Vi respekterer folks fritid, og ser på restitusjon og rekreasjon som viktig for å holde den kreative motoren varm, og intensiteten oppe. Vi bruker også mye av tiden på fagutvikling innenfor fagfelt som man synes er interessante. Vi har en strukturert faggruppeordning på tvers av alle fagmiljøene våre, og vi har i tillegg hackathon samt andre arrangementer man kan delta på i arbeidstiden. Oppsummert: 

  • Et fagmiljø der du virkelig blir kjent med dine kollegaer, og en "alle for en"-kultur der alle har en stemme og der menneskene, kunnskap og det å skape de beste digitale løsningene står i sentrum.
  • Kundefilosofi basert på langsiktighet.
  • 6 uker ferie
  • Nye kontorer fra Februar 2022. Les mer her.
  • Flott og stor eiendom i Frankrike til fri bruk.
  • Sosialt miljø med turer, middager og en rekke aktivitetsgrupper som Golf, Buldring/klatring, Fotball, Squash, Gaming m.mer.
altText

Om oss

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har vært et eventyr fra dag en. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med 200 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt. Les mer her.

Interessert i å lære mer?

Hvis du vil lære mer om oss over en kaffekopp så er det bare å fylle ut feltene. Om du ønsker å legge ved CV er opp til deg selv.

Felt markert med * er obligatorisk

Kontakt oss