Senior Systemutvikler javaOslo

Vi i Forte Digital jobber med å bygge et faglig sterkt Javamiljø, og søker dyktige systemutviklere til å være med på reisen. Vil du være en del av Norges kanskje mest ambisiøse og raskest voksende konsulentselskaper?

altText

Ansvaret og rollen

Som Systemutvikler i Forte Digital vil du få muligheten til å spille en viktig rolle for utviklingen av spennende prosjekter for våre kunde som består av både store offentlige aktører og kjente merkevarer. Du vil inngå i tverrfaglige team som består av eksperter på konseptutvikling, UX, design og teknologi - oftest med flere fra Forte Digital.

Vi er opptatt av å bygge gode og langsiktige løsninger for våre kunder, ofte fra bunn av. Derfor får du som systemutvikler være med fra begynnelsen og bli med på reisen fra A til Å. Du vil være med å velge teknologi og fungere som en rådgiver ved å bruke kunnskap og tidligere erfaring.

I tillegg til å inngå i team ute hos våre kunder vil du få være med på å bygge fagmiljøet innad i Forte Digital og påvirke hvordan vårt Java og Open Source miljø skal være. For rett person kan også mulighet for rolle som Community Lead være aktuelt - enten nå eller på sikt.

Kvalifikasjoner

  • Høyere relevant utdannelse
  • God erfaring med Java som programmeringsspråk
  • Holder deg kontinuerlig oppdatert på ny teknologi, metodikk og liknende
  • Ønske om å være med på å bygge nye, innovative løsninger
  • Fordel med erfaring fra offentlige prosjekt

Teknologier du er kjent med eller ønsker å bli kjent med:

Spring, Oracle, SQL, Apache, Git, Bittbucket, Jetty, Linux, OpenShift, Docker, Kubernetes, Kafka, React, og kunnskap om løsninger innen sky som Azure, AWS eller GCP.

Hva vi kan tilby

  • Godt faglig miljø, med fokus på kompetanseheving
  • Mulighet for eierskap i selskapet
  • Et konsulentselskap litt utenom det vanlige. Vi bygger kultur der alle ansatte skal føle seg hjemme. Bare prat? Se bloggen vår for de nye kontorlokalene fra Desember 2021.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk