Senior Systemutvikler javaOslo

Vi i Forte Digital jobber med å bygge et faglig sterkt Javamiljø, og søker dyktige systemutviklere til å være med på reisen. Vil du være en del av Norges kanskje mest ambisiøse og raskest voksende konsulentselskaper?

altText

Ansvaret og rollen

Som Systemutvikler i Forte Digital vil du få muligheten til å spille en viktig rolle for utviklingen av spennende prosjekter for våre kunde som består av både store offentlige aktører og kjente merkevarer. Du vil inngå i tverrfaglige team som består av eksperter på konseptutvikling, UX, design og teknologi - oftest med flere fra Forte Digital.

Vi er opptatt av å bygge gode og langsiktige løsninger for våre kunder, ofte fra bunn av. Derfor får du som systemutvikler være med fra begynnelsen og bli med på reisen fra A til Å. Du vil være med å velge teknologi og fungere som en rådgiver ved å bruke kunnskap og tidligere erfaring.

I tillegg til å inngå i team ute hos våre kunder vil du få være med på å bygge fagmiljøet innad i Forte Digital og påvirke hvordan vårt Java og Open Source miljø skal være. For rett person kan også mulighet for rolle som Community Lead være aktuelt - enten nå eller på sikt.

Kvalifikasjoner

  • Høyere relevant utdannelse
  • God erfaring med Java som programmeringsspråk
  • Holder deg kontinuerlig oppdatert på ny teknologi, metodikk og liknende
  • Ønske om å være med på å bygge nye, innovative løsninger
  • Fordel med erfaring fra offentlige prosjekt

Teknologier du er kjent med eller ønsker å bli kjent med:

Spring, Oracle, SQL, Apache, Git, Bittbucket, Jetty, Linux, OpenShift, Docker, Kubernetes, Kafka, React, og kunnskap om løsninger innen sky som Azure, AWS eller GCP.

Hva vi kan tilby

  • Godt faglig miljø, med fokus på kompetanseheving
  • Mulighet for eierskap i selskapet
  • Et konsulentselskap litt utenom det vanlige. Vi bygger kultur der alle ansatte skal føle seg hjemme.
altText

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk

Kontakt oss