Senior Systemutvikler javaOslo

Vi leter nå etter deg som vil bygge og forme et fagmiljø, som elsker ansvar og har et ønske om å ha en stor påvirkningskraft i et av Norges mest ambisiøse og raskest voksende konsulentselskaper. Er du vår nye systemutvikler, eller kanskje vår community lead for Java-miljøet?

altText

Din rolle

Som en systemutvikler i Forte Digital vil du jobbe tett i våre tverrfaglig team med eksperter på konseptutvikling, UX, design og teknologi. Videre vil du bli med på å bygge fagmiljøet videre og få påvirkning hvordan dette fagmiljøet skal være. 

Hvem vi er

Sommeren 2017 bestemte en liten gjeng erfarne teknologer seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har i dag blitt til et tverrfaglig kompetansehus med 140 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt. Vi har fokus på fagdyrkelse, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap.

altText

Hvem du er

Du har en relevant utdanning i bunn og har operativ erfaring med java i prosjektarbeid fra tidligere. Du har gjerne erfaring som konsulent fra større offentlige prosjekter, og et ønske om å ha ansvar i beslutningsprosesser og handlingsrom til å påvirke.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Krævede felter er markeret med *.

Send søknad via epost

Send oss en e-post med CV og en kort søknad.
Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.