Strategisk Rådgiver - Vekststrategi og e-handelOslo

Forte Digital har på kort tid blitt et av landets ledende konsulentselskaper innen digitalisering, design og rådgivning. Vi jobber tett med en rekke spennende kunder som vi hjelper med å oppnå vekst og å ruste seg for fremtiden gjennom digital produktutvikling. Nå satser vi enda sterkere på strategi og rådgivning for å hjelpe kundene våre med å tilpasse seg til endrede krav i markedet. Har du strategisk og operativ erfaring som leder eller rådgiver innen digital transformasjon, e-handel eller vekst og innovasjon? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Se kontaktopplysninger og søknadsskjema lenger ned på siden.

altText

Om rollen:

Som strategisk rådgiver innen e-handel vil du jobbe i tverrfaglige team med andre fra Forte Digital som er eksperter på konseptutvikling, design og programmering. Du vil jobbe skulder ved skulder med nøkkelpersoner hos kundene våre, samt tech-lead, UX-lead og leveranseleder for å sikre at vi leverer den forretnings- og kundeverdien som kundene våre forventer. Noen ganger vil du gå inn i forprosjekter for å hjelpe kunden med å sette retning for sin digitale satsing. Andre ganger vil du jobbe sammen med våre tverrfaglige team hos eksisterende kunder for å hjelpe dem å oppnå enda større strategisk verdi av det som allerede er bygget.

Avhengig av hva du kan og hva du har lyst til å lære, kan det hende du vil gjøre noe av dette som strategisk rådgiver:

 • Analyse og innsiktsarbeid knyttet til digital handel, f.eks ved å utforske nye markeder, forretningsmuligheter, konkurrenter, trender og endrede kundeforventninger
 • Scenariobygging og konseptutvikling for e-handel i samarbeid med f.eks UX-lead eller business designer
 • Justering av virksomhetsstrategi for å møte økte krav til digital handel og selvbetjening
 • Etablere digital strategi og vekststrategier
 • Operasjonalisere og følge opp strategi f.eks ved hjelp av OKR
 • Rådgivning og organisasjonsutvikling for å hjelpe organisasjoner å tilpasse seg økt digital handel
 • Vurdering av og rådgiving knyttet til ulike e-handelsløsninger og CMS-løsninger i samarbeid med arkitekt
 • Forenkling og forbedring av prosesser hos kundene våre i forbindelse med innføring eller forbedring av deres e-handelsløsninger
 • Utvikling og gjennomføring av opplæring knyttet til for eksempel e-handel og vekststrategier for virksomhetene vi jobber med

Hvem er du:

Vi er ikke så opptatt av hvem du er, men vi tror du har erfaring med noe av det vi nevner ovenfor, kanskje som konsulent eller fra en nøkkelrolle internt innen e-handel, marked, innovasjon eller IT. Ellers tror vi at du har god forretningsforståelse, og er nysgjerrig på teknologi. Hvis du i tillegg liker å jobbe smidig og tett på utviklere og designere i et tverrfaglig team, er vi ganske sikre på at du vil trives hos oss!

Ellers håper vi at du er glad i å lære og å dele det du lærer med andre, for det er sånn vi utvikler oss. 

Hva vi kan tilby:

Godt faglig miljø, med fokus på kompetanseheving (fagdag første fredag hver måned)

 • Et konsulentselskap litt utenom det vanlige. Vi bygger kultur der alle ansatte skal føle seg hjemme
 • Stabile kunder med lang horisont
 • 6 uker ferie
 • Dekket treningsavgift der du trener
 • Nye flotte kontorer fra 2022
 • Internasjonalt miljø med kontorer i Oslo og Krakow
 • Flott, stor, eiendom i Frankrike til disposisjon
 • Sosialt miljø med turer, middager og en rekke aktivitetsgrupper som Golf, Buldring/klatring, Fotball, Squash.

Om Forte Digital:

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har vært et eventyr fra dag en. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med 170 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt.

 I Forte Digital er vi opptatt av fagutvikling, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap. Dette fokuset tar vi med oss ut til kundene våre hvor vi er stolte av å heve standarden for hva som anses for å være godt levert. Gjennom teknologi, forretningsutvikling og design bygger vi konsepter som setter retning for hvordan kundene våre kan få en maksimal kunde- og forretningsverdi.

altText

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk

Kontakt oss