Strategisk rådgiver / spesialist - SEO og innholdOslo

Alternative text

Ledig stilling som Strategisk rådgiver / spesialist innen SEO og innhold

Vi i Forte Optimize bygger fremtidens growth marketing byrå. Vi er lidenskapelig opptatt av å bruke data og analyse aktivt for å identifisere og optimalisere de delene av kundereisen der det er størst potensial for vekst. Våre rådgivere og spesialister har både bredde- og spisskompetanse til å hjelpe deg å lykkes med din digitale markedsføring.

Vi er et team av erfarne rådgivere og spesialister med bakgrunn fra både store, mellomstore og små bedrifter, startups og scale-ups, og fra byråer og konsulentselskaper innen digital markedsføring. Vi hjelper kundene våre med digital strategi, growth marketing-metoder, e-commerce, SEO, App Store Optimization, CRO, performance marketing (SEM) og CRM / lifecycle marketing.

Nå søker vi strategiske rådgivere og spesialister innen alle disse fagområdene. Har du noen eller mange år bak deg med erfaring innen SEO og innhold, eller har du noen års erfaring som webredaktør eller tilsvarende - send en søknad da vel!

Arbeidshverdagen i Forte Optimize

Som growth marketing spesialist eller rådgiver, kommer du til å jobbe tett med både kundene våre innen mange ulike bransjer, og med andre spesialister og rådgivere fra Forte Digital. Særlig kommer du til å jobbe tett med de som jobber innenfor design, utvikling, strategi og markedsføring, og du kommer også tett på tech og data-miljøene. Vi har ledige stillinger både på spesialistnivå (2-5 års erfaring) og som strategisk rådgiver (5+ års erfaring).

Alternative text

Hva du kommer til å jobbe med

  • Utvikle og følge opp innholds- og SEO stategier, både innen e-commerce, B2C og B2B
  • Jobbe strategisk med SEO og innhold på tvers av digitale plattformer, nettsider og apper med hovedfokus på organisk vekst
  • Støtte kundene våre i å gjennomføre sin digitale markedsføringsstrategi ved hjelp av datadrevet strategi og growth marketing-metoder
  • Hjelpe kundene våre å bruke innsikten fra data og analyse for å drive annen type markedsføring og kommunikasjon fremover, med hovedfokus på organisk vekst
  • Være kilde til oppdatert kunnskap om SEO, digital markedsføring og growth marketing-metoder for kundene våre, og hjelpe dem å dele og videreformidle denne kunnskapen inn i sin organisasjon
  • Prosjektledelse, fra planlegging og strategi, til kontinuerlig optimalisering, utvikling og vekst

Hvem er du?

For oss er det viktigere hvem du er enn hva du er, men vi håper du har relevant erfaring innenfor områdene nevnt over, og at du er skikkelig glad i faget ditt. Kanskje har du bakgrunn fra en startup eller scale-up? Eller fra en etablert bedrift? Kanskje har du jobbet som rådgiver før, og sitter på spisskompetanse innen digital markedsføring eller data og analyse. Kanskje er du webredaktør og ønsker å spisse deg inn mot SEO?

Vi håper du liker å jobbe sammen med designere, utviklere og spesialister innen teknologi, strategi eller e-commerce, og at du er villig til å både lære og lære bort. Hvis denne beskrivelsen passer deg, høres det ut til at vi kan være en perfekt match!

Alternative text

Hva tilbyr vi deg?

Godt faglig miljø
Et annerledes konsulentselskap
Stabile kunder med lang horisont
Bli med å bygge et selskap
Internasjonalt og sosialt miljø
Flotte kontorer
6 uker ferie
Landsted i Frankrike

Vil du lære med om Forte Optimize?

Ta gjerne kontakt med oss eller send oss en søknad!

Felt markert med * er obligatorisk

Ta kontakt!