Strategisk Rådgiver - Digital transformasjonOslo

Forte Digital har på kort tid blitt et av landets ledende konsulentselskaper innen digitalisering, design og rådgivning. Vi jobber tett med en rekke spennende kunder som vi hjelper med å oppnå vekst og å ruste seg for fremtiden gjennom digital produktutvikling. Nå satser vi enda sterkere på strategi og rådgivning for å hjelpe kundene våre med å tilpasse seg til endrede krav i markedet. Har du strategisk og operativ erfaring som leder eller rådgiver innen digital transformasjon, e-handel eller vekst og innovasjon? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Se kontaktopplysninger og søknadsskjema lenger ned på siden.

altText

Om rollen:

Som strategisk rådgiver innen digital transformasjon vil du jobbe i tverrfaglige team med andre fra Forte Digital som er eksperter på konseptutvikling, design og programmering. Du vil jobbe skulder ved skulder med nøkkelpersoner hos kundene våre, samt tech-lead, UX-lead og leveranseleder for å sikre at vi leverer den forretnings- og kundeverdien som kundene våre forventer. Noen ganger vil du gå inn i forprosjekter for å hjelpe kunden med å sette retning for sin digitale satsing. Andre ganger vil du jobbe sammen med våre tverrfaglige team hos eksisterende kunder for å hjelpe dem å oppnå enda større strategisk verdi av det som allerede er bygget.

Avhengig av hva du kan og hva du har lyst til å lære, kan det hende du vil gjøre noe av dette som strategisk rådgiver:

 • Analyse og innsiktsarbeid knyttet til digital transformasjon, f.eks ved å utforske nye markeder, forretningsmuligheter, og endrede kundeforventninger
 • Scenariobygging knyttet til hvordan endrede krav i markedet påvirker forretning, organisering og teknologibehov hos kundene våre
 • Justering av virksomhetsstrategi for å sikre at digital transformasjon er en integrert del av strategien til virksomhetene vi jobber med
 • Operasjonalisere og følge opp strategi f.eks ved hjelp av OKR
 • Rådgivning og organisasjonsutvikling for å hjelpe virksomheter å tilpasse seg endrede krav i markedet – f.eks knyttet til prosesser og teamoppsett for en moderne IT-avdeling, eller hvordan samarbeid mellom forretning, IT og markedsavdelinger bør fungere
 • Rådgivning knyttet til å ta i bruk skyteknologi og en mer fleksibel arkitektur i samarbeid med arkitekt
 • Forenkling og forbedring av prosesser hos kundene våre
 • Utvikling og gjennomføring av opplæring knyttet til for eksempel smidig utvikling, team-topologies og lignende.

Hvem er du:

Vi er ikke så opptatt av hvem du er, men vi tror du har erfaring med noe av det vi nevner ovenfor, kanskje som konsulent eller fra en nøkkelrolle internt innen e-handel, marked, innovasjon eller IT. Ellers tror vi at du har god forretningsforståelse, og er nysgjerrig på teknologi. Hvis du i tillegg liker å jobbe smidig og tett på utviklere og designere i et tverrfaglig team, er vi ganske sikre på at du vil trives hos oss!

Ellers håper vi at du er glad i å lære og å dele det du lærer med andre, for det er sånn vi utvikler oss.

Hva vi kan tilby:

Godt faglig miljø, med fokus på kompetanseheving (fagdag første fredag hver måned)

 • Et konsulentselskap litt utenom det vanlige. Vi bygger kultur der alle ansatte skal føle seg hjemme
 • Stabile kunder med lang horisont
 • 6 uker ferie
 • Dekket treningsavgift der du trener
 • Nye flotte kontorer fra 2022
 • Internasjonalt miljø med kontorer i Oslo og Krakow
 • Flott, stor, eiendom i Frankrike til disposisjon
 • Sosialt miljø med turer, middager og en rekke aktivitetsgrupper som Golf, Buldring/klatring, Fotball, Squash.

Om Forte Digital:

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har vært et eventyr fra dag en. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med 170 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt.

 I Forte Digital er vi opptatt av fagutvikling, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap. Dette fokuset tar vi med oss ut til kundene våre hvor vi er stolte av å heve standarden for hva som anses for å være godt levert. Gjennom teknologi, forretningsutvikling og design bygger vi konsepter som setter retning for hvordan kundene våre kan få en maksimal kunde- og forretningsverdi.

altText

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk

Kontakt oss