Selvstendige konsulenterOslo

Ut av en vekst til 140 ansatte på 4 år gror det nå en ny satsning rettet mot deg som trives som selvstendig konsulent. Vi har mange spennende oppdrag du kan bli med på, og vi vil ta oss av alt det administrative.

Hvem vi er

Sommeren 2017 bestemte en liten gjeng erfarne teknologer seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har i dag blitt til et tverrfaglig kompetansehus med 140 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt. Vi har fokus på fagdyrkelse, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap.

I tillegg bygger vi nå en tjeneste for selvstendige konsulenter som savner et fellesskap og tilhørighet med flere som deler interessen for teknologi. Vi skal være et sted for alle som trives i krysningen teknologi, forretningsutvikling og design.

Vi har oppdrag til teknologer, designere og testspesialister.

Hva kan vi tilby:

  • Et miljø med dyktige kolleger som deler dine faginteresser.
  • Spennende prosjekter hos våre kunder.
  • Tilgang på et fagmiljø bestående av 140 konsulenter innen design, teknologi og forretningsutvikling.

Hvem du er

Du er selvstendig i dag og har et ønske om tilgang på flere spennende prosjekter, et felles fagmiljø med flere som deler dine interesser og en mellompart som tar seg av det administrative med å være selvstendig. 

Videre har du tung operativ hands-on erfaring fra digitale utviklingsprosjekter enten innen java, .net eller UX design.