Sales Manager - Offentlig sektorOslo

Forte Digital øker vårt fokus på offentlig sektor i 2022, og søker nå etter en Sales Manager til denne satsingen.

Forte Digital har på kort tid blitt et av de sterkeste digitale kompetansehusene i Norge, med mange dyktige konsulenter og spennende prosjekter. Grunnen til det er at vi tilbyr våre ansatte å jobbe med moderne teknologi, og prosjekter der man får jobbe i tverrfaglige team sammen med forte-kolleger. Vi ble nylig kåret til årets Gasellevinner for region øst, og har siden 2017 vokst til nærmere 250 ansatte.

Se kontaktopplysninger og søknadsskjema lenger ned på siden.


altText

Om rollen

Som Sales Manager Offentlig Sektor vil du få ansvaret for å bygge opp en ny portefølje av kunder og oppdrag i offentlig sektor. Dette innebærer at du vil være ansvarlig for prosessen med å kvalifisere de offentlige anbudskonkurransene vi skal delta i, og sette opp en strategi for å vinne konkurransen.

Du vil følge prosessen fra kvalifisering, besvarelse av anbud, forhandlinger og signering av kontrakt. For noen av kundene vil du også ha rollen som «Kundeeier» når vi kommer i gang med å levere konsulenter og tjenester. Dette vil spesielt gjelde for kunder som benytter seg av «dynamisk innkjøpsordning» som anskaffelsesform. Du vil derfor også sitte som ansvarlig for en portefølje av våre kunder i offentlig sektor.

Stillingen rapporterer til Kommersiell Direktør (CCO) i Forte Digital, og inngår i vårt salgsteam. I tillegg til Kommersiell Direktør består vårt salgsteam per i dag av to personer, Director New Business (privat sektor) og Director Competence Supply & Partner Network (konsulentformidling).

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

 • Finne ulike samarbeidspartnere vi kan gå sammen med og hvordan vi skal fremheve vår kompetanse i henhold til tildeligskriterier,
 • Lede anbudsprosessen og sørge for at vi produseres den beste besvarelsen, samt være kravstiller til ulike fagpersoner i Forte Digital som vil være delaktige i prosessen.
 • Jobbe tett med ledere for å spisse CVer til konsulentene våre og standarddokumentasjon vi har utarbeidet tidligere.
 • Lede eventuelle forhandlinger frem til kontraktsignering.
 • Vedlikeholde vår CV base i CV-Partner, og sørge for at denne er oppdatert til enhver tid.
 • Eie standarddokumentasjon knyttet til beskrivelse av metodikk, kvalitet og fagkompetanse i selskapet.
 • Tilbudsmaler og andre salgsverktøy knyttet til besvarelse av offentlige anbudskonkurranser.

Hvem du er

Som person tenker du strategisk, helhetlig og langsiktig. Du har driv, stor arbeidsglede, tar initiativ, tør å utfordre og er en typisk "igangsetter". I tillegg ser vi for oss at du:

 • Arbeider med en systematisk og målrettet tilnærming.
 • Behersker skriftlig kommunikasjon på norsk.
 • Trives i både det operative og strategiske landskapet for å vinne konkurransene.


Vi har store ambisjoner knyttet til vekst på kunder i offentlig sektor de neste årene. Du vil få ansvaret for denne veksten, og ha tydelige mål å jobbe mot.

Hva vi kan tilby

 • En sentral stilling i et selskap i stor vekst.
 • En stilling med stort ansvar – du skal bygge opp en betydelig kundeportefølje i offentlig sektor.
 • Tilgang på store fagmiljøer innen strategi, brukeropplevelse og teknologi, som bistår deg i besvarelse av anbudsprosesser.
 • 6 uker ferie
 • Flott, stor, eiendom i Frankrike til disposisjon.
 • Sosialt miljø med turer, middager og en rekke aktivitetsgrupper som gold, budring, fotball, squash, løping og dansing.
altText

Om oss

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har vært et eventyr fra dag en. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med nærmere 250 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt. Les mer her.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk