Nyutdannet UX-designere 2022Oslo

Har du lyst til å starte din karriere i et ungt og spennende konsulentselskap som kan tilby god opplæring og varierte prosjekter? Hos oss vil du som nyutdannet få opplæring i metodikk, ulike designdisipliner og hvordan det er å jobbe som konsulent. Vi jobber både med store virksomheter og startups. Dette gir deg som nyutdannet en unik mulighet til å ta del i varierte prosjekter og å utforske nye områder innenfor design og teknologi.

altText

Som nyutdannet hos oss vil du ta del i vårt opplæringsprogram som vil foregå på våre kontorer både i Oslo og Krakow. Her vil det bli gitt opplæring i metodikker og hvordan vi jobber sammen i tverrfaglige prosjekter, samt opplæring i de viktigste områdene vi jobber med. Som nyutdannet får du en egen mentor som vil følge deg tett og gi den nødvendige oppfølgingen. Mentoren vil blant annet bistå deg faglig og dere vil jobbe i samme prosjekt slik at du som nyutdannet får relevant og praktisk erfaring.

Du vil som nyutdannet være en del av Forte Experience som er vårt miljø for UX, grafisk design, rådgivning og konseptutvikling. Vi er et sterkt designmiljø som sikrer at de digitale tjenestene vi leverer løser brukerbehov, og kontinuerlig validerer mot sluttbrukere. Vi hjelper kundene våre med å bygge relevante, nyttige og konverterende digitale tjenester. Gjennom kvalitative og kvantitative metoder lager vi konsepter som setter retning for hvordan man skal prioritere og fokusere for å sikre maksimal kunde- og forretningsverdi. Vi leverer elegante løsninger på kompliserte problemer, gjennom hypotesedrevet utvikling, støttet av en fleksibel teknologistack. Nå søker vi deg som ønsker å jobbe med å bygge brukervennlige og relevante digitale løsninger.

altText

Forte Digital er mer enn en arbeidsplass
Fagutvikling og det sosiale miljøet står sterkt hos oss. Fagdager organiseres en gang i måneden, der vi samles på felleskontoret for å bygge både personlige ferdigheter og interne relasjoner. Camp Forte arrangeres også på månedlig basis, hvor vi konkurrerer i ulike aktiviteter og blir bedre kjent med hverandre. Hackathons gjennomføres jevnlig i fellesskap med kontoret i Krakow for å dyrke internasjonal kultur, utvikle komplementærkunnskap og styrke relasjonene på tvers av landegrenser. Vi har også et sted i Frankrike de ansatte kan reise til for faglige samlinger og sosialt.

Som nyutdannet i Forte Digital kan du forvente:

  • Gode lønnsbetingelser, inkludert egen helseforsikring og en ekstra ferieuke.
  • Mulighet for eierskap i Forte Experience.
  • Egen mentorordning som følger deg tett gjennom det første året du er ansatt.
  • Reise til vårt kontor i Krakow (vi dekker reise og opphold).
  • Vi dekker treningsabonnement månedlig, årskort hos Oslo Bysykkel, reiseforsikring, privat helseforsikring og gode pensjonsordninger.

Hvem ser vi etter:

  • Deg som er ferdig utdannet innen interaksjonsdesign, industridesign eller tjenestedesign vår 2022.
  • Deg som er nysgjerrig og sulten på å lære, samt utvikle deg videre.
  • Deg som trives med kreativ problemløsning i samarbeid med andre fagdisipliner.
  • Deg som er god til å kommunisere og samarbeide, og ikke redd for å ta ordet i et prosjektteam.

Søk hos oss

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål. Søknader vurderes fortløpende, og siste frist for å søke er 1. oktober. Din søknad bør inneholde karakterutskrifter fra nåværende utdannelse. Legg gjerne ved portfolio/eksempler på arbeid.