Nyutdannede UX-designere 2023Oslo

Har du lyst til å starte din karriere i et ungt og spennende konsulentselskap som kan tilby god opplæring og varierte prosjekter? Hos oss vil du som nyutdannet få opplæring i metodikk, design og hvordan det er å jobbe som konsulent. Vi jobber både med store virksomheter og startups, som gir mulighet for variasjon og å prøve seg innen ulike typer prosjekter og områder.

altText

Som nyutdannet hos oss vil du ta del i vårt opplæringsprogram som vil foregå på våre kontorer både i Oslo og Krakow. Her vil det bli gitt opplæring i metodikker og hvordan vi jobber sammen i prosjekter, samt opplæring i de viktigste områdene vi jobber med. Alle nyutdannede får utdelt en buddy som skal bistå med kunnskap og erfaringer. Ved oppstart i prosjekt vil du også jobbe tett sammen med en senior som har flere års erfaring innen fagområde. Senioren vil bistå både faglig, og med hvordan det er å være konsulent.

Du vil som nyutdannet ta del i Forte Experience som er vårt miljø for rådgivning, konseptutvikling, UX og design. Vi skal bygge et sterkt designmiljø som sikrer at de digitale tjenestene vi leverer løser brukerbehov, og kontinuerlig validerer mot sluttbrukere, samt se på flere deler av kundereisen. Nå søker vi deg som ønsker å jobbe med å bygge brukervennlige og relevante digitale løsninger. Vi skal hjelpe kundene våre med å bygge relevante, nyttige og konverterende digitale tjenester. Gjennom kvalitative og kvantitative metoder skal vi lage konsepter som setter retning og prioriterer hva og hvordan man skal fokusere for å sikre maksimal kunde- og forretningsverdi. Vi skal levere elegante løsninger på kompliserte problemer, gjennom hypotesedrevet utvikling, støttet av en fleksibel teknologistack.

Forte Digital er mer enn en arbeidsplass
Fagutvikling og det sosiale miljøet står sterkt hos oss. Fagdager organiseres to halve dager i måneden, der vi samles på kontoret for å bygge personlige ferdigheter og interne relasjoner. Camp Forte arrangeres også på månedlig basis, hvor vi konkurrerer i ulike aktiviteter og blir bedre kjent med hverandre. Vi har også et slott i Frankrike de ansatte kan reise til for faglige samlinger og sosialt. Å jobbe hos oss innebærer et stort fokus på å fremme kreativitet og kompetanse gjennom samarbeid i sterke og tverrfaglige teams.

altText

Som nyutdannet i Forte Digital kan du forvente:

 • Gode lønnsbetingelser, inkludert egen helseforsikring og en ekstra ferieuke.
 • Mulighet for eierskap i Forte.
 • Eget opplæringsprogram det første året.
 • Egen mentorordning som følger deg tett gjennom det første året du er ansatt.
 • Reise til vårt kontor i Krakow (vi dekker reise og opphold).
 • Vi dekker treningsabonnement månedlig, årskort hos Oslo Bysykkel, reiseforsikring, privat helseforsikring og gode pensjonsordninger.
 • Vi har et slott i Frankrike som står til disposisjon for samlinger og turer.
 • Sosialt miljø med turer, middager og en rekke aktivitetsgrupper som golf, buldring/klatring, cageball og squash.

Hvem ser vi etter:

 • Deg som er ferdig utdannet innen interaksjonsdesign, industridesign eller tjenestedesign vår 2023.
 • Deg som er nysgjerrig og sulten på å lære, samt utvikle deg videre.
 • Deg som er god til å kommunisere og samarbeide, og ikke redd for å ta ordet i et prosjektteam.

Hva kan du forvente som nyutdannet?

Søk hos oss

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål. Søknader vurderes fortløpende, og siste frist for å søke er  1. oktober. Din søknad må inneholde karakterutskrift fra nåværende utdannelse og portfolio/eksempler på arbeid.

Kontakt oss dersom du har spørsmål