LeveranselederOslo

Som leveranseleder vil du lede og utvikle vår voksende mengde av langsiktige kundeengasjement. Vil du være med å videreutvikle våre arbeidsmetoder, og fungere som våre kunders viktigste digitale rådgiver? 

altText

Din rolle

Som leveranseleder i Forte Digital vil du den ene dagen lede prosjekter i teamet, og den andre dagen diskutere nye forretningsmuligheter med kundene dine. Du vil lede prosjekter gjennom innsiktsfase, design, analyse og UX til ferdig løsning i henhold til gitte rammer. Videre vil du være med å bygge Forte Digital og bidra til utvikling av fag, metodeverk, tilbud og best practice.

Hvem er vi

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har vært et eventyr fra dag en. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med 140 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt.

I Forte Digital er vi opptatt av fagutvikling, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap. Dette fokuset tar vi med oss ut til kundene våre hvor vi er stolte av å heve standarden for hva som anses for å være godt levert. Gjennom teknologi, forretningsutvikling og design bygger vi konsepter som setter retning for hvordan kundene våre kan få en maksimal kunde- og forretningsverdi. 

altText

Hvem er du

Du har minimum 5 års arbeidserfaring, og en operativ bakgrunn fra prosjektarbeid innen digital produkt- og tjenesteutvikling i en smidig utviklingsmetodikk. Du har god kommersiell forretningsforståelse og sterk interesse for innovativ og utviklende ledelse. Som en leveranseleder er du like komfortabel i ledelse av prosjekter som en digital rådgiver for dine kunder.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk

Kontakt oss