Leder til Forte Optimize

Vi søker nå etter en leder til Forte Optimize.

Forte Optimize ble startet høsten 2021 som et nytt byrå innen digital markedsføring. Forte Optimize skal være det mest fremtidsrettede markedsbyrået i Norge, tett knyttet til Forte Digital med sin tunge teknologikompetanse og fokus på data og dataanalyse. Forte Optimize skal levere datadrevet personalisert/relevant kommunikasjon i flere kanaler.

Se kontaktopplysninger og søknadsskjema lenger ned på siden.


altText

Mer om Forte Optimize

Forte Digital har vokst fra 0 til nærmere 250 ansatte på under 5 år, og jobber i dag med kunder som NorgesGruppen (Meny, KIWI, ASKO m.fl.), Farmasiet.no, Flokk, OBOS, Norwegian, Høyskolen Kristiania, NHO, Gyldendal og Norges Røde Kors.

Vi har også store ambisjoner for Forte Optimize, der målet er å ha et sterkt fagmiljø med nærmere 100 ansatte allerede i år. Veksten vil skje både gjennom kjøp av selskaper og egne rekrutteringer. Vi vurderer også en internasjonal vekst sammen med Forte Digital allerede i år.

Forte Optimize består av tre hovedområder – Creative, Channels og Loyalty. Med disse tre områdene vil Forte Optimize tilby et komplett tjenestetilbud innen fremtidsrettet markedsføring. Sammen er Forte Digital og Forte Optimize en attraktiv vekstpartner for norske virksomheter gjennom å lykkes digitalt.

Om rollen

Som leder for Forte Optimize så vil du få ansvaret for å bygge opp et sterkt og fremtidsrettet markedsbyrå i Norge. Vi ser for oss at noe av denne veksten vil komme gjennom oppkjøp, og en stor del av ditt ansvar vil være å integrere og utvikle disse selskapene under Optimize paraplyen. Videre vil rollen innebære:

 • Organisering av Forte Optimize, samt rekruttering i samarbeid med vårt rekrutteringsteam.
 • Budsjettansvar for Optimize
 • Jobbe med salg og kundeutvikling. Vi er en kunnskapsbedrift og det forventes at samtlige ledere er hands-on.

Hvem du er

Som person tenker du strategisk, helhetlig og langsiktig. I tillegg ser vi for oss at du:

 • Har erfaring innen digital markedsføring, og kan selv ha en operasjonell rolle for våre kunder.
 • Har en grunnleggende teknologiforståelse, og kjenner til CDP (Customer Data Platforms), CRM, og de viktigste områdene innen MarTech.
 • Har ledererfaring, gjerne hatt en rolle i å bygge opp et markedsbyrå/-avdeling tidligere.
 • Har evnen til å få med deg dyktige fagfolk som skal jobbe sammen mot ambisiøse mål.

Hva vi kan tilby

 • En unik mulighet til å bygge et nytt markedsbyrå i Norge basert på teknologi og data.
 • En stor ambisjon bak satsingen du vil lede.
 • Mulighet for å jobbe i et internasjonalt miljø sammen med Forte Digital.
 • Gode betingelser og tilbud om eierskap i Forte Optimize AS.
altText

Om oss

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har vært et eventyr fra dag en. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med nærmere 250 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt. Les mer her.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk

Kontakt oss