KunderådgiverOslo

Vi søker etter flere Kunderådgivere til Forte Optimize med dokumentert erfaring innen digital markedsføring. Som Kunderådgiver vil du både jobbe tett med kundene våre, og med ett eller flere av våre tverrfaglige team som hjelper kundene våre til å vokse og å lykkes digitalt.Vil du lese mer om satsningen Forte Optimize kan du gjøre det ved klikke inn på https://forteoptimize.no/no

Dersom du motiveres av å hjelpe kunder med å vokse og å lykkes digitalt er det deg vi ser etter.

Du har en bred kompetanse innen digital markedsføring, du er systematisk og analytisk, og vet hvordan du skal måle effektene av de tjenestene vi leverer til våre kunder.

Du vil ha kundeansvar og jobbe som rådgiver for våre kunder. Det er en stor fordel om du har jobbet med datadrevet digital markedsføring tidligere, og kjenner til effektene av å være relevant og personalisert i alle kommunikasjon med sluttkundene.

Det er også en fordel om du kan jobbe operativt innen et av områdene SEO, Performance Marketing eller programmatisk annonsering.

Vi jobber i tverrfaglige team som sammen hjelper kundene med å vokse.

Hva vi tilbyr

  • Et tverrfaglig miljø med eksperter innen ulike fagområder som jobber tett sammen i team.
  • Et selskap i stor vekst, og mange spennende kunder å jobbe med som ønsker å vokse med vår hjelp innen datadrevet digital markedsføring.
  • Og selvfølgelig gode betingelser.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk