Kommersiell direktør (CCO)Oslo

Forte Digital er et konsulentselskap i stor vekst, og har i løpet av fire år blitt over 200 ansatte innen strategi og rådgivning, brukeropplevelse og teknologi. Vi er et internasjonalt selskap med kontorer i Norge og Polen, og vil i løpet av 2022 etablere oss i flere nye land. Nå søker vi etter en Chief Commercial Officer (CCO) som vil få det overordnede ansvaret for salg, marked og kundeutvikling i Norge.

Vi søker Kommersiell Direktør (CCO)

Din rolle i Forte Digital

Som CCO vil du få en sentral rolle i selskapet med et stort ansvarsområde. I tillegg til å lede arbeidet innen salg, marked og kundeutvikling vil du også få et overordnet ansvar for den norske delen av virksomheten i Forte.

Forte Digital skal jobbe med store og ambisiøse virksomheter, der målet er å skape vekst. Vi jobber i langsiktige, strategiske kundeengasjementer med våre tverrfaglige team. Som CCO vil du ha et overordnet eierskap til alle kundeengasjementene våre, hvordan vi jobber med kundeutvikling og strategisk partnerskap med kunder, og hvordan vi leverer på de målene vi setter sammen med kundene våre.

Du vil også være ansvarlig for områdene salg og marked. Du vil jobbe sammen med ditt eget team, i tillegg til fagmiljøene i selskapet, da spesielt avdelingene Strategy Consulting og Delivery.

Området ditt er per nå delt opp i to avdelinger, Salg (som ledes av New Business Director) og Marked (som ledes av Marketing Manager). New Business Director er ansatt, Marketing Manager ansettes nå.

Hvem er vi

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med over 200 ansatte.

I Forte Digital er vi opptatt av fagutvikling, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap. Disse verdiene er like viktig i våre kundeprosjekter som det er internt i selskapet. Vi er alltid opptatt av å utvikle oss og er åpne for nye tankesett, nye idéer og at ny kunnskap skal få komme frem.

Vi har store ambisjoner for selskapet vårt, og mange spennende planer for de neste årene. Vi skal utvide med nye tjenesteområder (der Forte Optimize, et spisset byrå innenfor datadrevet digital markedsføring, er et eksempel), vi skal vokse internasjonalt (ved å etablere Forte i nye land), og økt fokus på egen produktutvikling for å nevne noe.

altText

Hvem er du

Du har selv lang og relevant erfaring fra vår bransje, der du har jobbet med salg og/eller kundeutvikling/strategisk rådgivning tidligere, gjerne også hatt kommersielt ansvar for en kunde eller for et område.

Du er en leder som motiveres av ambisiøse mål, og vet hva som skal til for å nå målene dine.

Du trives ekstra godt når det skjer mye rundt deg.

Du ser utfordringer, ikke problemer. Du er strukturert i din tilnærming til å løse utfordringene, og kan motivere andre til å jobbe sammen med deg når utfordringer skal løses.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk