Interesseside for graduate-stillinger og summer internship 2023Oslo

Velkommen til registreringssiden for våre graduate stillinger med oppstart i 2023, både summer internship og fulltids-stillinger. Vi lyser normalt ut stillinger for nyutdannede fra august/september, da både graduate og summer internship påfølgende år. Vil du vite litt mer om hvordan det er å jobbe som graduate eller summer internship i Forte Digital kan du lese mer under. Vil du legge igjen CV eller en kort tekst om hvem du er så kan du gjøre det nederst på siden, og du vil få varsel da vi publiserer stillinger for 2023. Dette skjer normalt mot slutten av August.

altText

Summer internship 2023

Har du lyst til å prøve deg som konsulent i et spennende prosjekt hos en av våre kunder? Da er et summer internship hos oss i Forte noe for deg. Oppdragene våre inkluderer å jobbe med utvikling av digitale løsninger, og deler av sommeren tilbringer på vårt kontor nr.2 i Krakow.

Et summer internship i Forte Digital gir deg muligheten til å teste hvordan det er å jobbe som konsulent. Du vil kjenne på hvordan en konsulenthverdag er, og få erfaring med å jobbe på et reelt kundeprosjekt. Hos oss vil du jobbe i tverrfaglig team med både utviklere og UX-designere gjennom vårt sommerprogram, og til sammen vil dere utvikle en digital løsning for en av våre kunder.

Som en del av onboardingen vil dere få opplæring i våre metoder og teknikker, slik at dere blir godt rustet før dere starter på kundeprosjektet.

Graduate 2023

Hos oss i Forte Digital vil du som nyutdannet få opplæring i metodikk og teknologi, samtidig som du får praktisk erfaring med å jobbe som konsulent. Vi jobber både med store virksomheter og startups. Dette gir deg en unik mulighet til å ta del i varierte prosjekter med en rekke ulike teknologier.

Som nyutdannet hos oss vil du ta del i vårt opplæringsprogram som vil foregå på våre kontorer både i Oslo og Krakow. Her vil det bli gitt opplæring i hvordan Fortes ansatte jobber sammen i tverrfaglige prosjekter, samt opplæring i de viktigste teknologiene vi jobber med. Som nyutdannet får du en egen mentor som vil følge deg tett og gi den nødvendige oppfølgingen. Mentoren vil blant annet bistå deg faglig og dere vil jobbe i samme prosjekt slik at du som nyutdannet får relevant og praktisk erfaring. Vi ser etter nyutdannede innen design, teknologi og forretning.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk