Frontend UtviklerOslo

Å være med å bygge noe fra scratch er gøy, og det å få gjøre det i prosjekt ute hos kunde og i eget sideprosjekt i Forte_ Inkubator er enda morsommere! Er du en utvikler som kombinerer passion for pixel perfect web-applikasjoner, og interessen i underliggende språk og stil så vil vi ha deg med på reisen.

altText

Din rolle

Du vil jobbe tett i tverrfaglige team med andre fra Forte Digital som er eksperter på konseptutvikling, UX design og programmering. I teamet vil du ha ansvaret for å utvikle brukervennlige og skalerbare frontend applikasjoner, og innovere på legacy plattform.

Hvem vi er

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har vært et eventyr fra dag en. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med 140 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt.

Fokuset skal ligge på fagdyrkelse, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap. Dette fokuset tar vi med oss ut til kundene våre hvor vi er stolte av å heve standarden for hva som anses for å være godt levert. Gjennom teknologi, forretningsutvikling og design bygger vi konsepter som setter retning for hvordan kundene våre kan få en maksimal kunde- og forretningsverdi.

altText

Hvem du er

Du har en relevant utdanning i bunn og omfattende kunnskap om web-applikasjoner drevet av moderne rammeverk som react.js eller vue.js. Videre får du energi av å bygge Forte_Digital sammen med dine kolleger, og du tar aktivt initiativ til ulike arenaer for kunnskapsdeling på tvers av selskapet. 

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk