Senior UX DesignerOslo

Vi søker etter designer til Forte Experience — vårt fagmiljø for design. Vi er en gjeng med dyktige designere breddet innen ulike designdisipliner, og ønsker oss enda flere med på laget.

altText

Hvem vi er

Sommeren 2017 bestemte en liten gjeng erfarne teknologer seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har i dag blitt til et tverrfaglig kompetansehus med 140 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt. Vi har fokus på fagdyrkelse, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap.

Hvem du er

Du er en erfaren UX Designer som trives best når du får jobbet med komplekse problemstillinger og omsatt de til forståelige, intuitive og verdifulle digitale tjenester som treffer på brukerbehov. Du evner å zoome ut for å sikre det helhetlige bildet, samtidig som du liker å gå ned i grøten og i utformingen av funksjonelle konsepter, detaljeringen og valideringen av de.

Du er godt trent i gjennomføringen av innsiktsprosesser og du går metodisk til verks for å avdekke målgrupper og behov. Du kan og liker å jobbe hypotesedrevet med produktutvikling. Du har god metodeforståelse og er trygg i rollen som fasilitator og du liker deg aller best når du får jobbe sammen med andre i tverrfaglige produktutviklingsteam. Samtidig er du selvdreven og selvstendig, og du tørr å utfordre kunden når du mener det er riktig. Du er dreven i bruk av ulike verktøy som eksempelvis Figma eller Sketch, har god kunnskap om og bruk av designsystemer og verdsetter verdien de gir.

Du er erfaren og trygg i gjennomføringen av innsiktsprosesser og analysen av de, både kvalitative og kvantitative undersøkelser. Du evner å sammenstille funn samtidig som du er sterk på visualisering av hvordan kundereisen burde være, for å sikre gode og relevante opplevelser for brukeren i sitt møte med de digitale tjenestene vi hjelper kundene våre å lykkes med.

I Forte Digital er vi opptatt av å dele kunnskap og erfaringer med hverandre, noe vi også ønsker at du er opptatt av. Ikke bare er du den kompetente og trygge UX Designeren ute hos kundene våre, men du er også den som aktivt bidrar med å bygge Forte Digital videre sammen med oss

Hva vi tilbyr

  • Sterk fagmiljø
  • Store muligheter for utvikling, blant annet gjennom faggrupper, dedikert tid hver måned for egenstudier, Forte Academy, Hackathons og kunnskapsdeling mellom design og teknologi
  • Høyt fokus på sosial trivsel og sosiale møteplasser. Årlige turer og happenings.
  • Spennende prosjekter for ambisiøse kunder. I tillegg har vi vår egen inkubator med start-ups, samt ulike samarbeid og initiativ.
  • En fleksibel og moderne arbeidsplass, godt tilpasset ny arbeidsmetodikk og remote prosjektarbeid.
  • Mange goder, deriblant permisjonsordninger, gunstige forsikrings- og pensjonsvilkår, tilbud om aksjer, betalt overtid og 6 uker ferie.
  • Gode muligheter for å besøke vårt kontor i Krakow og ta enkelte arbeidsdager der.
  • Stor takhøyde og et ønske om at folk skal bidra og være med på å skape sin egen drømmearbeidsplass.

altText

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk