Director New Business!Oslo

altText

Forte Digital har gjennom de fem første årene vokst til nærmere 350 eksperter innen teknologi, design og strategisk rådgivning, med 180 av disse i Norge. Vi jobber med kunder som NorgesGruppen, OBOS, NAF, Farmasiet, Høyskolen Kristiania, Flokk, NHO og en rekke offentlige virksomheter. I tillegg til Norge har vi kontorer i Polen, Tyskland og Danmark.

Hva leverer vi i Forte Digital:

Vi leverer faste tverrfaglige team som jobber med en kunde over en lengre periode, i tillegg til eksperter kundene våre leier inn til sine egne team. Forte Digital er en langsiktig strategisk partner for kundene vi jobber med, hvor vi kan være med og utvikle nye konsepter og flere løsninger sammen med kunden. Vi definerer oss som en vekstpartner, hvor hovedmålet vårt er alltid å bidra til vekst og skalering, noe hele teamet fra oss jobber hardt med å nå hver dag ute hos kundene våre. Forte Digital er kjent for å alltid gi det lille ekstra som skal til for å virkelig lykkes digitalt.

Vi løser ofte komplekse utfordringer for kundene våre gjennom tung teknologikompetanse og lang erfaring i å bygge gode og relevante kundeopplevelser. Vi bygger skybaserte tjenesteplattformer/dataplattformer, e-handelsløsninger, data-drevne digitale tjenester og interne forretningsapplikasjoner. I bunnen av alt vi gjør ligger det å utnytte data på en mer smart og effektiv måte.

altText

Din hverdag som Director New Business:

Etter de fem første årene i selskapet går vi nå inn i en ny fase. Vi er et ambisiøst selskap som skal fortsette å levere skalering og vekst til flere kunder i Norge. Som en del av den videre satsingen søker vi nå etter en salgsdirektør som vil ha fokus på å bygge nye kunderelasjoner. Som Director New Business vil du rapportere til Kommersiell direktør og inngå i et etablert salgsteam i Oslo. Du vil få ansvaret for å skape vekst innenfor noen definerte bransjer i privat sektor, mens andre vil være ansvarlig for andre bransjer i tillegg til en egen salgsdirektør for offentlig sektor.

Du vil jobbe tett sammen med våre strategiske rådgivere og andre som jobber med salg og kundeutvikling hos oss. Vi har også et eget PR- og markedsteam som jobber med å bygge kjennskap til Forte Digital i markedet. Vi er allerede et godt etablert konsulentselskap i markedet.

Hvem ser vi etter:

Vi ser etter deg som er god til å bygge relasjoner og har et stort nettverk allerede, og som i tillegg kan være en god rådgiver for nye kunder i tidlig fase. Vi ønsker at Forte Digital skal bli oppfattet som gode rådgivere allerede fra første kontakt med oss. Du vil ikke jobbe med tradisjonelt salg, men bygge nye relasjoner og selge inn Forte Digital til nye kunder ved selv å være en god rådgiver over tid.

Det er en fordel om du har jobbet som konsulent/rådgiver i vår bransje tidligere, og at du allerede har et stort kontaktnett på kundesiden. Hverdagen din vil i stor grad være å møte folk og skape interesse for Forte Digital gjennom din egen rådgivning. Måten vi selger inn Forte Digital til nye kunder på er enten å være gode rådgivere i starten, eller å tilby eksperter for å løse konkrete behov, med mål om å bygge langsiktige engasjementer med ett eller flere team fra oss.

altText

Kva kan vi tilby deg?

Godt faglig miljø, med fokus på kompetanseheving

  • Et konsulentselskap litt utenom det vanlige. Vi bygger kultur der alle ansatte skal føle seg hjemme!
  • Stabile kunder med lang horisont
  • 6 uker ferie
  • Dekket treningsavgift der du trener
  • Nye flotte kontorer fra 2022
  • Internasjonalt miljø med kontorer i Oslo, Berlin, Købehnavn og Krakow
  • Flott, stor, eiendom i Frankrike til disposisjon
  • Sosialt miljø med turer, middager og en rekke aktivitetsgrupper som Golf, Buldring/klatring, Fotball, Squash.

Interessert i å lære mer om Forte Digital?

Var det noe ved denne stillingen du syntes virket interessant? Send oss en søknad eller ta kontakt via kontaktinformasjon nederst.

Felt markert med * er obligatorisk

Ta kontakt med oss!