Director New BusinessOslo

Forte Digital har hatt en stor vekst siden oppstarten i 2017, vi er nå 130 eksperter innen teknologi, design og rådgivning. Vi jobber med kunder som NorgesGruppen, OBOS, NAF, Farmasiet, Høyskolen Kristiania, Kongsberg Gruppen, Flokk, Hovedorganisasjonen Virke og en rekke offentlige virksomheter.

Vi leverer tverrfaglige team som jobber med kunden over tid, i tillegg til eksperter kundene våre leier inn til sine egne team. Forte Digital ønsker å være en langsiktig strategisk partner for kundene vi jobber med, hvor vi kan være med og utvikle nye konsepter og flere løsninger sammen med kunden. Hovedmålet vårt er alltid å bidra til organisk vekst og økt salg, noe hele teamet fra oss jobber hardt med å nå hver dag. Forte Digital er også kjent for å alltid gi det lille ekstra som skal til for å virkelig lykkes digitalt.

Vi løser ofte komplekse utfordringer for kundene våre gjennom tung teknologikompetanse og lang erfaring i å bygge gode og relevante kundeopplevelser. Vi bygger skybaserte tjenesteplattformer, e-handelsløsninger, data-drevne digitale løsninger og interne forretningsapplikasjoner. I bunnen av alt vi gjør ligger det å utnytte data på en smart og mer effektiv måte gjennom Digitale Tjenesteplattformer.

Selskapet vårt går nå inn i en ny og spennende fase. Vi skal blant annet bygge flere langsiktige kundeengasjementer, vi skal utvikle våre egne produkter og bygge opp et eget produktselskap, og vi skal etablere nye forretningsområder. Business Consulting er et eksempel på et nytt forretningsområde vi etablerer nå, som vil bestå av svært erfarne konsulenter innen strategi og ledelse. Business Consulting skal bistå kundene våre med å flytte mer av virksomheten og salget over i digitale kanaler, og øke det totale salget og lønnsomheten i virksomheten.

altText

Som en del av den videre satsingen søker vi etter en salgsdirektør som vil ha fokus på å bygge nye langsiktige kunderelasjoner. Som Director New Business vil du rapportere til CEO og være en del av lederteamet i Forte Digital.

Vi ser etter deg som er god til å bygge relasjoner og har et stort nettverk allerede, og som i tillegg kan være en god rådgiver for nye kunder i tidlig fase. Vi ønsker at Forte Digital skal bli oppfattet som gode rådgivere allerede fra første kontakt med oss. Du vil ikke jobbe med tradisjonelt salg, men bygge nye relasjoner og selge inn Forte Digital til nye kunder ved selv å være en god rådgiver fra starten av dialogen.

Du vil jobbe tett sammen med Business Consulting og andre som jobber med salg og kundeutvikling i Forte Digital. Vi har også et eget PR- og markedsteam som jobber med å bygge kjennskap til Forte Digital i markedet.

Det er en fordel om du har jobbet som konsulent/rådgiver i vår bransje tidligere, og at du allerede har et stort kontaktnett på kundesiden. Hverdagen din vil i stor grad være å møte folk og skape interesse for Forte Digital gjennom din egen rådgivning. Måten vi selger inn Forte Digital til nye kunder på er å være gode rådgivere fra start, med mål om å bygge langsiktige engasjementer med ett eller flere team fra oss.

Vi tilbyr gode ordninger for alle ansatte, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger, permisjonsordning, lønn og andre goder.

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Krævede felter er markeret med *.

Send søknad via epost

Send oss en e-post med CV og en kort søknad.
Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.