DataanalytikerOslo

Vi søker etter flere Dataanalytikere til Forte Optimize med dokumentert erfaring innen digital markedsføring. Forte Optimize skal rådgi våre kunder basert på innsikt i data, både data kunden sitter på selv, eller data som viser effekten av ulike kampanjer/annonser som for eksempel Google Marketing Platform. Vil du lese mer om vår satsning, se https://forteoptimize.no/no

Dersom du motiveres av å hjelpe kunder med å vokse og å lykkes digitalt er det deg vi ser etter.

Du liker å grave deg ned i data for å analysere og forstå sammenhenger og effekter.

Forte Optimize er et datadrevet digitalt markedsbyrå. Det betyr at vi leverer tjenester med fokus på relevant og personalisert innhold til hver enkelt mottaker. For å forstå dette må vi ha tilgang til data, vi må analyse og forstå dataene, og vi må være i stand til å benytte dataene i digitale kampanjer/annonser. Din jobb vil være å analysere de dataene vi har tilgang til, og hjelpe til med å utnytte verdien som ligger i dataene.

Du vil også hjelpe kundene våre med å se effektene av de digitale kampanjene/annonsene vi kjører, slik at vi kan optimalisere effektene og hjelpe kundene våre med størst mulig vekst.

Vi jobber i tverrfaglige team som sammen hjelper kundene med å vokse.

Hva vi tilbyr

  • Et tverrfaglig miljø med eksperter innen ulike fagområder som jobber tett sammen i team.
  • Et selskap i stor vekst, og mange spennende kunder å jobbe med som ønsker å vokse med vår hjelp innen datadrevet digital markedsføring.
  • Og selvfølgelig gode betingelser.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk