Chief Operating OfficerOslo

Forte Digital har vokst fra 0 til snart 300 ansatte på 5 år, og har i løpet av disse årene etablert seg som en solid aktør i markedet for digital tjenesteutvikling i Norge. Vi jobber med virksomheter som NorgesGruppen, Flokk, OBOS, NHO, NAF, Farmasiet.no, Høyskolen Kristiania, Dahl Optimera, Gyldendal, Bertel O. Steen og Norwegian. 

Alternative text

Om rollen:

Som COO vil du være ansvarlig for mye av den daglige driften av selskapet og rapportere til CEO. Det betyr for eksempel å sørge for at alle kundeleveransene våre går som planlagt, og at vi leverer på mål, kvalitet og verdiskaping for kundene. Du vil også ha ansvaret for vår metodikk og ulike rammeverk, samt interne prosesser som skal bidra til at alle ansatte i Forte Digital har en effektiv hverdag enten i arbeid for kunder eller internt. Du vil jobbe på tvers av de ulike fagmiljøene i selskapet, på tvers av kunde engasjementene våre og bidra inn i samarbeid på tvers av markeder.

Om oss:

Vi har spesialisert oss på å levere tverrfaglige team i langsiktige kundeengasjementer, der vi kombinerer rådgivning og strategi med design og teknologi. Vi ønsker å være en vekstpartner for kundene våre, blant annet gjennom å utnytte verdien som ligger i data til å designe og utvikle mer relevante og personaliserte digitale tjenester som konverterer bedre.

Forte Digital har vært internasjonale fra starten, med kontorer i Polen og Norge som sammen jobber i det norske markedet. 170 av våre ansette sitter i Oslo, mens 100 ansatte er fordelt mellom Krakow og Katowice i Polen. I år har vi også startet opp Forte Digital i Tyskland der vi har kommet godt i gang og allerede ser en rask vekst. Vi har nylig også lansert Forte i Danmark under navnet Forte Advice.

Alternative text

Hvem ser vi etter:

Vi ser etter deg som har erfaring fra lignende konsulentselskaper, gjerne også erfaring fra en lederstilling. Vi ser etter personlige egenskaper som gode samarbeidsevner, detaljorientert, i tillegg til å ha overblikket, ambisiøs og god til å prioritere de riktige tingene.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk

Kontakt oss skulle du ha noen spørsmål