ArkitektOslo

Å være med å bygge noe fra scratch er gøy, og det å få gjøre det i prosjekt ute hos kunde og i eget sideprosjekt i Forte_ Inkubator er enda morsommere! Vi har nå behov for enda flere erfarne arkitekter som har erfaring med å levere virksomhetskritiske og komplekse løsninger.

Vi søker arkitekter til Forte Digital

Din rolle i Forte Digital

Som en arkitekt i Forte Digital vil du være vår tekniske spydspiss i leveransene til våre kunder. Du vil ta ledelsen i tekniske diskusjoner og være en rådgiver både til våre kunder og til dine kollegaer. Du vil videre være et forbilde internt med din tekniske kompetanse, og bidra aktivt med kunnskapsdeling i fagmiljøet.

Hvem er vi

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har vært et eventyr fra dag en. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med 140 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt.

I Forte Digital er vi opptatt av fagutvikling, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap. Disse verdiene er like viktig i våre kundeprosjekter som det er internt i selskapet. Vi er alltid opptatt av å utvikle oss og er åpne for nye tankesett, nye idéer og at ny kunnskap skal få komme frem. Vi er Forte Digital og vi er eksperter innen teknologi, design og forretningsutvikling.

altText

Hvem er du

Du har en relevant utdanning i bunn og har lang teknisk erfaring med ulike skytjenester, og kjenner til hvordan vi best skal sette opp utviklingsprosesser basert på DevOps og kontinuerlige leveranser.

Du er ikke låst til en spesifikk skytjeneste, og tror på ideen om at “vi skal kunne det teknisk som vi ikke bruker, for å vite hvorfor vi bruker det vi bruker”. Videre trives du best i et miljø hvor det settes krav til kunnskapsdeling på tvers av fagmiljøer.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Felt markert med * er obligatorisk