ArkitektOslo

Å være med å bygge noe fra scratch er gøy, og det å få gjøre det i prosjekt ute hos kunde og i eget sideprosjekt i Forte_ Inkubator er enda morsommere! Vi har nå behov for enda flere erfarne arkitekter som har erfaring med å levere virksomhetskritiske og komplekse løsninger.

altText

Din rolle i Forte_Digital

Som en arkitekt i Forte_Digital vil du være vår teknisk spydspiss i leveransene til våre kunder. Du vil ta ledelsen i tekniske diskusjoner og rådgi hvordan vi skal bygge de tekniske løsningene sammen med resten av teamet. Du vil videre være et forbilde internt med din tekniske kompetanse, og bidra aktivt med kunnskapsdeling internt i fagmiljøet.

Hvem er vi

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har vært et eventyr fra dag en. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med 140 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt.

Fokuset skal ligge på fagdyrkelse, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap. Dette fokuset tar vi med oss ut til kundene våre hvor vi er stolte av å heve standarden for hva som anses for å være godt levert. Vi driver utviklingen fremover og våger å involvere parter som i en tradisjonell tilnærming ikke blir inkludert. Vi er Forte_Digital, og vi er eksperter innen teknologi, design og forretningsutvikling.

altText

Hvem er du

Du har en relevant utdanning i bunn og har lang teknisk erfaring med ulike skytjenester, og kjenner til hvordan vi best skal sette opp utviklingsprosesser basert på DevOps og kontinuerlige leveranser. Du er ikke låst til en spesifikk skytjeneste, og tror på ideen om at “vi skal kunne det teknisk som vi ikke bruker, for å vite hvorfor vi bruker det vi bruker”. Videre trives du best i et miljø hvor det settes krav til kunnskapsdeling på tvers av fagmiljøer.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Krævede felter er markeret med *.

Send søknad via epost

Send oss en e-post med CV og en kort søknad.
Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Kontakt oss