Teknisk TesterOslo

Vi utvider nå testmiljøet med flere Tekniske Testere som er opptatt av sikkerhet og kvalitet i IT systemer, og som får energi like mye energi av å bygge et selskap som å jobbe med spennende kunder.

altText

Din rolle

Du vil inngå i utviklerteam fra oss og bistå med ulike former for teknisk testing av leveranse. Videre vil du bidra med å definere metodikk og verktøy for teknisk testing og testautomatisering, og sikre at dette etableres på tvers av team. 

Hvem vi er

Sommeren 2017 bestemte en liten gjeng erfarne teknologer seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har i dag blitt til et tverrfaglig kompetansehus med 140 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt. Vi har fokus på fagdyrkelse, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap.

altText

Hvem du er

Du har en relevant utdanning i bunn og har erfaring med teknisk testing i smidige miljøer enten som konsulent eller fra en in-house rolle. Videre får du like mye energi av å bygge Forte Digital videre sammen med dyktige kollegaer som å hjelpe mange spennende kunder. 

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Krævede felter er markeret med *.