Prosjektleder - Forte ImproveOslo

Som Prosjektleder for tjenesten Forte Improve vil du lede og utvikle vår voksende mengde av langsiktige kundeengasjement og fungere som våre kunders viktigste digitale rådgiver og prosessleder med god støtte fra et kryssfunksjonelt og internasjonalt team.

altText

Hvem er vi

Sommeren 2017 bestemte en liten gruppe erfarne konsulenter seg for å starte et litt annerledes konsulentselskap. Det har vært et eventyr fra dag en. Det som den gang startet som en liten gjeng teknologer, har i dag blitt et tverrfaglig kompetansehus med 140 fageksperter som hver dag jobber med å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt.

I Forte Digital er vi opptatt av fagutvikling, kunnskapsdeling, kreativitet, innovasjon og fellesskap. Disse verdiene er like viktig i våre kundeprosjekter som det er internt i selskapet. Vi er alltid opptatt av å utvikle oss og er åpne for nye tankesett, nye idéer og at ny kunnskap skal få komme frem. Vi er Forte Digital og vi er eksperter innen teknologi, design og forretningsutvikling.

altText

Din Rolle

Som Prosjektleder for tjenesten Forte Improve vil du være bindeleddet mellom kundene og teamet. Problemstillingene vil variere fra mindre oppgaver til problemstillinger og nye forretningsmuligheter. Du vil lede mindre prosjekter gjennom innsiktsfase, design, analyse og UX til ferdig løsning i henhold til gitte rammer. Du vil bidra til å bygge tjenesten Forte Improve og bidra til utvikling av rutiner, metodeverk, tilbud og best practice.

Hvem er du

Du har minimum 2 års arbeidserfaring og er kjent med eller har ett sterkt ønske om å lære mer om digital produkt- og tjenesteutvikling samt smidig utviklingsmetodikk. Du er glad i mennesker, håndterer å ha mange baller i luften og er strukturert og profesjonell i dialog med kundene.

Søk denne stillingen

Søk på denne stillingen ved å sende oss en e-post med CV og en kort søknad. Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.

Krævede felter er markeret med *.

Send søknad via epost

Send oss en e-post med CV og en kort søknad.
Det er fint om du bruker navnet på denne stillingen som tittel i e-posten.