Velkommen til hagefest

Alternative text
17.8.2022
Wergelandsveien 25

Vi inviterer til feiring

I juni 2022 flyttet vi inn i våre nye kontorlokaler i Wergelandsveien. Dette var også måneden vi fylte fem år som selskap. Det må selvsagt feires!

I den anledning ønsker vi å invitere våre kunder, kollegaer og Forte-venner til innflytningsfest 17. august i Wergelandsveien 25 fra klokken 16.00. Vi håper du har lyst til å feire sammen med oss.

Fra 16.00 åpner vi dørene. Vi serverer italienske småretter og noe godt i glasset. Videre blir det et underholdningsinnslag fra Are Kalvø, en av Norges fremste komikere, og musikk fra DJ Marcus Aarnseth.

Arrangementet er nå fullt. Du finner kontaktinformasjonen til Martine Haavi nedenfor, ta gjerne kontakt dersom du ønsker å sette deg på venteliste.

Alternative text

Venteliste

Ta gjerne kontakt med vår markedssjef dersom du ønsker å sette deg på venteliste.

Program

 • 16:00 - 16:30

  Ankomst og servering av italienske småretter

  -

  -

  Alternative text
 • 16:30 - 16:45

  Forte Digitals CEO John Kårikstad ønsker velkommen

  John Kårikstad

  -

  Alternative text
 • 16:45 - 17:30

  Underholdningsinnslag ved Are Kalvø

  Are Kalvø

  Are Kalvø er forfatter, satiriker og en av de i landet som var tidligst ute som standup-komiker i 1990. I tillegg til forfatterskapet har han lang erfaring fra scene, show og TV. Hans første soloforestilling «Kalvø – ein time av livet ditt du aldri får tilbake» ble kåret til årets sceneforestilling under Komiprisen 2015.

  Alternative text
 • 17:30 - 21:00

  Mingling og musikk fra DJ

  -

  -

  Alternative text
 • Alternative text

  John Kårikstad

  CEO, Forte Digital

 • Alternative text

  Are Kalvø

  Forfatter, satiriker og stand-up komiker

 • Alternative text

  Marcus Aarnseth

  DJ

Her holder vi til

Ankomst: Våre kontorer ligger sentralt til, omtrent ti minutters gange fra Nationaltheateret. Det er mulighet for parkering etter avtale på eiendommen, ta kontakt på på forhånd dersom du ønsker å parkere her🚙

Slik blir vår nye arbeidshverdag i Forte Home

Forte Digital er og har alltid vært et selskap der våre ansatte er vår viktigste ressurs. Det er en arbeidsplass der vi hver eneste dag jobber målrettet med å skape en unik kultur samtidig som vi bygger et fagmiljø våre ansatte trives i.

Når vi nå flytter inn i våre nye kontorlokaler i Wergelandsveien, er det med utgangspunkt i disse verdiene. Med Forte Home skal vi legge til rette for fleksibilitet, kompetanseutvikling og psykologisk trygghet.

Les mer her
Alternative text

Siste nytt fra Forte Digital