Velkommen til hagefest

RSVP
2022-08-17Wergelandsveien 25
Wergelandsveien

Vi inviterer til feiring

I juni 2022 flyttet vi inn i våre nye kontorlokaler i Wergelandsveien. Dette var også måneden vi fylte fem år som selskap. Det må selvsagt feires!

I den anledning ønsker vi å invitere våre kunder, kollegaer og Forte-venner til innflytningsfest 17. august i Wergelandsveien 25 fra klokken 16.00. Vi håper du har lyst til å feire sammen med oss.

Fra 16.00 åpner vi dørene. Vi serverer italienske småretter og noe godt i glasset. Videre blir det et underholdningsinnslag fra Are Kalvø, en av Norges fremste komikere, og musikk fra DJ Marcus Aarnseth.

Påmeldingsskjemaet vil bli stengt når vi har fylt opp plassene.

altText

Påmelding

Felt markert med * er obligatorisk

Loading...

Program

 • 16.00

 • 16.30

 • 16.45

 • 17.30

 • altText

  John Kårikstad

  CEO, Forte Digital

 • altText

  Are Kalvø

  Forfatter, satiriker og stand-up komiker

 • altText

  Marcus Aarnseth

  DJ

Her holder vi til

Ankomst: Våre kontorer ligger sentralt til, omtrent ti minutters gange fra Nationaltheateret. Det er mulighet for parkering etter avtale på eiendommen, ta kontakt på på forhånd dersom du ønsker å parkere her🚙

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med vår markedssjef dersom du har noen spørsmål om arrangementet eller Forte Digital.

Slik blir vår nye arbeidshverdag i Forte Home

Forte Digital er og har alltid vært et selskap der våre ansatte er vår viktigste ressurs. Det er en arbeidsplass der vi hver eneste dag jobber målrettet med å skape en unik kultur samtidig som vi bygger et fagmiljø våre ansatte trives i.

Når vi nå flytter inn i våre nye kontorlokaler i Wergelandsveien, er det med utgangspunkt i disse verdiene. Med Forte Home skal vi legge til rette for fleksibilitet, kompetanseutvikling og psykologisk trygghet.

Les mer her
altText

Siste nytt fra Forte Digital