'Annerledes og bedre' med Flokk

Bærekraft, kvalitet og design

Flokk er et norsk konsern som er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. De er markedsledende i Europa og er stolte eiere av kjente merkevarer som HÅG, RH, Giroflex, BMA, Offecct, RBM, Malmstolen og Profim. De er cirka 2,500 medarbeidere som i fellesskap arbeider med å realisere selskapets visjonselskapets visjon: Inspire great work.

Flokk jobber tverrfaglig og ut ifra en dyp forståelse av menneskets behov når de utvikler sine produkter. Alle produkter er designet og fremstilt med tanke på at de skal ha en minimal påvirkning på miljøet, og samtidig ha en lang levetid. Flokk jobber tverrfaglig og ut ifra en dyp forståelse av menneskets behov når de utvikler sine produkter. Alle produkter er designet og fremstilt med tanke på at de skal ha en minimal påvirkning på miljøet, og samtidig ha en lang levetid. Les mer på www.flokk.com

Oppgaven/ utfordringen

Flokk har over mange år jobbet frem smidige og raske prosesser innen produksjon, logistikk og design og har som mange andre blikket rettet mot en digital fremtid. De har de senere årene styrket kompetansen innen det digitale. Møbelbransjen er som mange andre i stor endring.

Forte_ Digital har gleden av å være med på å sikre at Flokk bygger en solid digital tjenesteplattform som støtter både intern og ekstern innovasjon og gir forretning fleksibilitet til å teste ut muligheter som åpenbarer seg.

Ønsket effekt er blant annet:

  • Mulighet til å utnytte data fra forretningssystemer i egne digitale flater.
  • Kunne utnytte digitale tjenester til å effektivisere, øke kvalitet eller tilby nye muligheter internt og eksternt.

flokk-1
HÅG SoFi Communication og HÅG SoFi mesh

Tilnærming / metodikk

Vi jobber iterativt med sprinter på 14 dager hvor leveransene er basert på prioriterte oppgaver fra en backlog. Sammen med Flokk detaljerer vi og gjør nødvendige avklaringer på krav og muligheter som dukker opp underveis. Et mål er å ikke la «planen stå i veien for det som er riktig å gjøre» og alle på teamet utfordrer hverandre for å sikre at vi leverer høyest verdi først. Teamet jobber med en fast takt og kapasitet med dyktige arkitekter, produktspesialister og front-end utviklere fra Krakow kontoret.