Volvat Medisinske Senter

Volvat

Et bedre digitalt helsetilbud

Volvat er en av Norges største tilbydere av private helsetjenester med over 30 års erfaring og en rekke avtaler med ulike forsikringsselskaper. Virksomheten retter seg mot både privat- og bedriftsmarkedet. Målet er å tilby ulike helsetjenester og redusere helsekøer, slik at pasienter får den behandlingen de trenger til rett tid.

Kunde

Volvat

År

2018–pågående

Ansvarsområder

Digital partner
UX Design
Design research
Development and architecture

Områder

CMS Tjenesteplattform
Episerver DXC

Alternative text

Oppgaven

Siden oppstarten for 30 år siden har Volvat utvidet sitt tjenestetilbud og åpnet stadig nye lokasjoner. En digital tilstedeværelse som gir kundene god informasjon om tjenestetilbudet, samt mulighet til å bestille behandler og ledige timer som passer i en travel hverdag er viktig for Volvat.

Etter hvert kom Volvat til et punkt der de gamle nettsidene ikke lenger skalerte godt nok i forhold til nye behov, og bestemte seg derfor for å bygge sine digitale løsninger på nytt. Utgangspunktet var at Volvat allerede hadde Episerver CMS, og ønsket å fortsette med dette.

I kommunikasjon med forsikringskunden har Volvat i stor grad vært avhengig av post og telefon for å sikre flyt av informasjon. Her så Volvat et konkret behov for å få på plass bedre digitale løsninger for å effektivisere behandlingstid og skape en bedre kundeopplevelse.

Alternative text

Oppdraget fra Volvat

  • Utvikle en bedre struktur på volvat.no, som gjør det enklere for pasientene å finne frem til nyttig og relevant informasjon.
  • Lage et effektivt bestillingsløpet for konsultasjoner med tilstrekkelig informasjon underveis.

Teknologier og leveranse

  • Teknologiene som har blitt brukt: Episerver (DXC) som publiseringsløsning, .NET og Microsoft Azure.
  • Nettsider: Volvat
Alternative text

Resultater

Volvat har nå en digital plattform som gjør det mulig å utvikle nye tjenester fortløpende i kontinuerlige leveranser. Dette har vært viktig for å kunne møte nye behov som en del av veksten og nye tjenester for pasientene.

Forte Digital har implementert en ny løsning basert på Episerver DXC. Med en alt-i-ett løsning har volvat.no fått en mer sikker og stabil drift, og en løsning rik på funksjonalitet for både ansatte og pasienter.

Volvat.no består av mye innhold om sykdommer, symptomer og behandlinger som skal hjelpe pasientene med å forberede seg til en konsultasjon, og det er viktig for Volvat i gi pasientene riktig og oppdatert informasjon i forbindelse med dette. Episerver gjør det enkelt for de ansvarlige for innholdet å oppdatere dette selv direkte i løsningen.

Nettsidene er integrert med Volvats pasient- og journalsystem Dips, som gjør det enkelt for pasienter å finne ledige timer og bestille direkte på nett.

Det har også blitt utviklet en ny forsikringsportal som gir effektiv tilgang til nødvendige dokumenter for bedriftskunder. Her kan bedrifter logge inn med BankID og administrere sine avtaler med Volvat.

Kontakt oss

Skal vi bli bedre kjent?

Vi liker kaffe også, og tar gjerne en prat ☕️ Vennligst fyll ut informasjonen under, så hører du fra oss snart.

Alternative text
Loading...