- Sikkerheten til stede, men ikke til hinder

Kim Angelfoss Borgeteien
– Med Forte Cybersecurity skal vi sikre at våre kunders følelse av sikkerhet faktisk harmonerer med den reelle sikkerheten, forteller Kim Angelfoss Borgeteien, som er ansatt som ny sjef for Cybersecurity i Forte Digital.

Kim Angelfoss Borgeteien er ansatt som ny sjef for Cybersecurity – et helt nytt satsningsområde for Forte Digital. Borgeteien som har mer enn 30 års erfaring innen IT og Cybersecurity oppgir Fortes verdier om kompetanseutvikling og fagfokus som avgjørende for at han takket ja til jobben.

– Fortes ambisjoner om å være et sted som folk kan bygge sin kompetanse var en perfekt match med mine egne verdier. Forte imponerer rett og slett med å «gjøre som man sier», jf. at man tilrettelegger for kompetansebygging innenfor arbeidstiden samt forventer personlig utvikling utenfor selve faget man jobber med, sier Borgeteien.

Større satsning på Cyber Security

Monica Beate Tvedt, teknologidirektør i Forte Digital, forteller at ansettelsen er en del av en større satsning på sikkerhet i Forte Digitals kundeprosjekter.

– Kim er et “scoop” for vår teknologiavdeling og vil virkelig være en ressurs både internt, men også for våre kunder. Vi skal i tiden fremover bygge opp betydelig kompetanse innen sikkerhet både i Norge, men også på våre kontorer i Polen og Tyskland, sier Tvedt.

Monica Beate Tvedt

Borgeteien forteller at Forte Digital nå skal bli enda bedre til å hjelpe kundene med å løse sine Cybersecurity-utfordringer ved å ta en mer integrert og datadrevet tilnærming.

– Jeg vil tørre å påstå at fokus på Cybersecurity aldri har vært viktigere enn det er nå - særlig i lys hva som nå skjer i verden. Enkelt forklart skal vi sikre at våre kunders følelse av sikkerhet faktisk harmonerer med den reelle sikkerheten, sier Borgeteien.

altText

Norgesledende miljø

I 2021 ansatte Forte Digital også Sara Hjelvik som Director for QualityAssurance and Cyber Security. Hun forteller at Forte Digital har som mål om å bli Norgesledende innen testing og Cybersecurity.

– Jeg har ambisjon om å bygge et Norgesledende test- og sikkerhetsmiljø. For å få til det skal vi dyrke fag, være gode på å definer kvalitet i en løsning og sikre at jobben vi gjør samsvarer med de konkrete forretningsmålene til kunden, sier Hjelvik.

Sara Hjelvik

Ledige stillinger

 • altText
  Oslo

  Head of Digital Development Java

  Vi ser etter deg som er klar for en spennende utfordring og som trives med stort ansvar.
  Se mer
 • altText
  Oslo

  Head of Digital Development Mobile

  Er du vår nye sjef for utvikling av mobiltjenester for våre kunder?
  Se mer