Ny kommunikasjonssjef og ny salgssjef i Forte_ Digital

Tobias Grimstad
Som en del av planene for 2020 styrker vi oss nå innen PR og kommunikasjon, samt kundeutvikling og salg. Vi har ansatt Tobias Grimstad som ny kommunikasjonssjef og Mathis André Fenne som ny seniorrådgiver og kundeutvikler med fokus på offentlig sektor.

Styrke organisasjonen

Vi er glade for å ha fått Tobias Grimstad med på laget som ny innholds- og kommunikasjonssjef i Forte_ Digital. Etter en fantastisk vekst og god lønnsomhet i 2019, er fokuset i 2020 på å bygge en solid organisasjon, og en tydeligere merkevare slik at vi kan rigge oss for videre vekst og nye satsinger fremover. Her ligger det et stort kommunikasjonsbehov, og Tobias vil bli en viktig del av det arbeidet.

Som kommunikasjonssjef skal Tobias jobbe operativt i organisasjonen, men vil også hjelpe våre kunder med strategisk innholdsproduksjon, som er ett av flere nye områder vi skal hjelpe våre kunder med fremover.

Bygge merkevare

Tobias kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Accenture Norge.

-Etter to spennende og lærerike år i Accenture gleder jeg meg nå til å bli en del av et av Norges mest fremoverlente design- og teknologimiljøer. Behovet for ny teknologi og gode digitale opplevelser har aldri vært viktigere enn det er akkurat nå, og jeg ser frem til å fortelle vår historie og hva vi kan bidra med ute i markedet, forteller Tobias.

Alternative text

Ny salgssjef

Vi har også ansatt Mathis André Fenne som seniorrådgiver og ansvarlig for kundeutvikling. Mathis kommer fra Netlife Design, og skal ha hovedfokus på offentlig sektor, som er et område der vi skal posisjonere oss i større grad fremover. I tillegg styrker vi oss innen HR og rekruttering både i Oslo og Krakow. I løpet av 2020 skal vi få flere kloke hoder til Forte_ Digital, og skal ansette flere seniorer innen .NET, UX og strategisk rådgivning for å dekke nye behov hos eksisterende kunder.

Alternative text