En siste oppdatering før sommerferien

Seilbåt
Denne måneden er det fire år siden undertegnede og et knippe erfarne teknologer startet Forte Digital. Vi er i dag mer enn 160 teknologer, designere og forretningsutviklere som hver dag jobber for å hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt. Det gjør meg stolt. Nå gleder vi oss til en travel høst med masse nye mennesker og flere spennende prosjekter med nye kunder. Men før det ønsker jeg på vegne av hele selskapet alle kunder og Forte-venner en riktig god sommer!

Et nytt kontorkonsept

I juni ble det klart at vi inntar Wergelandsveien ved utgangen av 2021. Med over 150 års historie i veggene gjennomgår eiendommen i disse dager omfattende oppgraderinger for å møte dagens krav til en moderne og effektiv arbeidsplass. Lokalene blir til et helt nytt kontorkonsept for våre ansatte.

Vi tror at ansatte fremover ønsker seg mer fleksibilitet med tanke på hjemmekontor og har dermed andre forventinger til hva et “tradisjonelt kontor” skal være. De nye lokalene vil være en møteplass for ansatte både i og etter arbeidstid, der vi kan stimulere til fagutvikling og sosial interaksjon. Men vi åpner også for at våre ansatte skal kunne feire bursdag, arrangere bryllup eller konfirmasjon. Vi gleder oss til overtagelse! 

  • Alternative text
  • Alternative text

Spennende prosjekter med NorgesGruppen

Denne måneden hadde vi også gleden av å ønske velkommen til årets sommerstudenter. Studentene er delt inn i to tverrfaglige team der den ene gruppen jobber med Trumf og den andre med Meny med hver sin spennende case over de neste åtte ukene.

Gjennom sommeren skal de jobbe strukturert med innsikt, prototyping og hypotesetesting i flere iterasjoner. Resultatet skal presenteres for NorgesGruppen med mål om å skape et helhetlig konsept. Følg med på vår Instagram-konto gjennom sommeren for faglig og sosialt påfyll fra studentene selv. 

Alternative text

Flere store virksomheter velger oss som digital partner

Store virksomheter som Orkla, NHO, Dahl Optimera og Aker Solutions har i løpet av våren og sommeren valgt oss som digital partner. Det er en stor tillitserklæring for oss som selskap og ikke minst gøy for våre konsulenter som får jobbe med fremoverlente virksomheter i spennende prosjekter.

Digitaliseringstakten i samfunnet har skutt fart som følge av pandemien og behovet for gode digitale løsninger har aldri vært viktigere enn det er nå. Det har vi også fått merke eksisterende prosjekter med flere av våre kunder. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet med eksisterende og nye kunder! 

Nye satsingsområder

Strategy & Consulting

Som alltid, har vi har store ambisjoner fremover. Til høsten lanseres et nytt forretningsområde innen Strategy & Consulting. Med denne satsingen ønsker vi å bistå flere virksomheter med å lykkes digital. Dette nye området vil tilby kunder tjenester innen digital forretningsutvikling, vurdering av nye inntektsstrømmer støttet av digitalisering, innovasjonsledelse og bistand til å utvikle nye digitale produkter og tjenester. Jorunn Øyna skal lede satsingen og starter for fullt hos oss i august. 

Forte Optimize

Fra høsten går vi også fullt i gang med vårt nye satsningsområde på digital markedsføring. Satsingen har fått navnet Forte Optimize og representerer noe helt nytt innen digital markedsføring. Med den nye satsningen på digital markedsføring skal vi kombinere smart utnyttelse av kundedata med tech-kompetanse.

Customer Data Plattforms (CDP) skal være i kjernen av satsingen slik at vi kan bistå våre kunder med å skape relevante og skreddersydde kundeopplevelser og personaliserte kampanjer for sluttbrukerne. Med vår plattformstrategi kan våre kunder bli enda bedre på å se helheten i brukerreisen før, under og etter et kjøp. Det tror vi blir avgjørende i fremtidens digitale markedsføring.

En riktig god sommer fra alle oss i Forte Digital!

Flere aktuelle saker

Les mer