– Et av Norges fremste fagmiljøer

Alternative text
Forte Digital fortsetter veksten og styrker teknologi- og designavdelingen med fem nyansettelser. – Jeg vil tørre å påstå at vi i skrivende stund er et av Norges fremste teknologi-, design- og rådgivningsmiljøer, sier John Kårikstad.

Forte Digital har ansatt Anders Torgersen, Moritz Lilleby, Henrik Farstad, Victoria Utheim og Pål Arne Anderssen. Med nyansettelsene teller nå Forte Digital mer enn 350 ansatte på tvers av Norge, Polen, Tyskland og Danmark.

– Det er utrolig gøy at stadig flere dyktige fagfolk velger Forte Digital. Det vitner om at vi er en attraktiv arbeidsplass med gode fagmiljøer, spennende kundeprosjekter og har en kultur folk trives godt i, sier Kårikstad.

Alternative text

Forte Digital har i løpet av de siste 12 månedene ansatt i overkant av 90 nye mennesker på tvers av fagområdene teknologi, design og rådgivning. Denne tverrfagligheten er helt avgjørende for hvordan Forte Digital jobber med kundene, forklarer Kårikstad.

– Vi er et kompetansehus. Det innebærer at våre kunder får tilgang på markedsledende kompetanse innen produkt- og tjenesteutvikling, plattformarkitektur, tjeneste-, UX- og grafisk design og digital forretningsutvikling. Denne tverrfaglige miksen er avgjørende for å skape de beste digitale løsningene for våre kunder.

  • Alternative text
  • Alternative text

Imponert over fagmiljøet

For Anders Torgersen og Victoria Utheim var tverrfaglighet og fagmiljø avgjørende for at de valgte Forte Digital.

– Det er gøy å jobbe tverrfaglig (kors på halsen) fordi å utvikle gode tjenester krever tett samarbeid mellom fagdisipliner, roller, avdelinger og selskap/organisasjoner. Å utvikle gode tjenester er utfordrende og derfor utrolig stas å få til, sier Utheim som er ansatt som senior tjenestedesigner.

Hun får støtte av Anders Torgersen som blir en del av Forte Technology som teknisk arkitekt.

– Jeg har fulgt Forte en stund og er imponert over det fagmiljøet de har klart å skape på såpass kort tid. Det var et tverrfaglig miljø jeg ønsket å være en del av, legger Torgersen til.

Nye ansikter