Møt oss på Arendalsuka

Christian Radich
Vi gleder oss til Arendaluka 2023 og ser frem til å sette søkelys på samfunnsproblemestillinger knyttet til digitalisering, verdiskaping og innovasjon. Vi skal være tilstede hele uken og inviterer i samarbeid med Vipps og Schibsted til debatten "HVORDAN NORSKE TECH-STARTUPS SKAL VINNE MOT DE GLOBALE TECH-KJEMPENE".

Møt oss på Arendalsuka

HVORDAN NORSKE TECH-STARTUPS SKAL VINNE MOT DE GLOBALE TECH-KJEMPENE.

Tid: Torsdag 17. august fra 18:00-19:00

Sted: Christian Radich

VELKOMMEN TIL DEN HURTIGVOKSENDE TECH-STARTUP BRANSJEN

Meld deg på her.

Norge har de siste årene representert en av de raskest voksende startup-økosystemene i Europa. De siste årene er det skapt tech-selskaper som eksporterer for milliarder. Oda, Vipps, Gelato, Cognite m.f. er alle et resultat av sultne tech-gründeres jakt på globale markedsandeler, støttet av risikovillig vekstkapital og et fremoverlent virkemiddelapparat.
Bredden av tech startups som følger etter øker hurtig, og ambisjonene for å skape en internasjonalt konkurransekraftig tech-industri i Norge er stor.

Men de politiske rammevilkårene henger etter:

I tech-bransjen er det én faktor som overskygger alt annet. Evnen til å vokse fort, til å omstille seg raskt, og kapre markedsandeler raskere enn konkurrentene.
Tech-selskaper konkurrerer globalt fra dag en, og møter konkurranse fra hele verden på sin egen dørstokk, også her hjemme. Dersom Norge skal lykkes i å skape gjentatte suksesser, må de politiske rammevilkårene for selskapene måle seg med våre konkurrenter.


Sammen med Vipps, Startup Norway m.f. står vi klare til å svare ut spørsmål fra politikere, og sette lys på hvilken politikk vi trenger for å vinne i den globale konkurransen.

Hvilke rammevilkår trenger bransjen for å skape stor verdi for AS Norge? På skoleskipet Christian Radich skal vi lære sammen, bli bedre kjent, og inspirere hverandre til å skape en ny norsk eksportindustri.

Velkommen til debatt!

Velkommen ombord

Du kan også treffe oss på vår båt Colin Archer no.1 rett utenfor Arendal gamle rådhus for en hyggelig prat i sørlandsidyll.

Båten er en galeasrigget tidligere redningsskøyte bygget for Redningsselskapet i 1893. Den er oppkalt etter konstruktør Colin Archer og var den første av totalt 29 tomastede redningsskøyter bygget etter hans særtilpassede konstruksjon.

Vel møtt!

Alternative text

Spørsmål om Forte Digital på Arendalsuka?

Forte Digital vil være tilstede i Arendal hele uken. Kom gjerne innom for en kaffe og en hyggelig prat!