Forte_ Digital henter seniorkompetanse

altText
Med John Erik Klausen, Christer Aas og Bjørn Erik Glomsrud styrker Forte_ Digital seg både innen design og teknologi. Nå skal vi jobbe målrettet mot å bli best på datadrevne kundeopplevelser.

Datadrevne kundeopplevelser

Forte_ Digital har i løpet av kun tre år vokst fra 0 til 130 ansatte og er med det i ferd med å bli en av de mest seniortunge digitalbyråene i bransjen. John Kårikstad, CEO i Forte_ Digital, har store ambisjoner for selskapet. Med ny seniorkompetanse på plass skal vi satse enda tyngre på netthandel, datadrevne kundeopplevelser og ikke minst et helt nytt plattformprodukt, Forte_ Fusion.

-Vi er strålende fornøyde med at vi nå har landet tre av bransjens dyktigste fagfolk innen design og teknologi. Vi har vært klare på at vi fra dag én skal utvikle digitale løsninger på sluttbrukerens premisser. Med den tunge design- og teknologikompetansen vi nå har fått på plass i selskapet skal vi bli enda bedre på å utvikle datadrevne kundeopplevelser, sier John Kårikstad, CEO i Forte_ Digital.

John Erik Klausen

John Erik Klausen kommer fra stillingen som Visual Design Manager i Fjord Oslo og er ansatt som Senior Digital Designer i designavdelingen.

-Det blir spennende å bli en del av et relativt nytt og ambisiøst selskap med et etablert designmiljø som består av svært dyktige og erfarne folk. Jeg ser frem til å jobbe med å skape digitale produkter og tjenester som både resulterer i gode og unike kundeopplevelser, men som også utfordrer kunder til å tenke nytt og gripe mulighetene som er der ute i et landskap som stadig endrer seg, sier John Erik.

altText

Christer Aas

Christer Aas kommer fra stillingen som Technical Product Manager i Urban Sharing og er ansatt som Chief Architect i teknologiavdelingen.

-Forte_ Digital er et selskap med stor kompetanse og drivkraft for å bygge relevante produkter og tjenester. Det er viktig for meg å jobbe i et selskap som har dyp teknisk kompetanse og som jobber på tvers av fra strategi, design og brukeropplevelse slik at vi kan levere de beste resultatene for våre kunder, sier Christer Aas

altText

Bjørn Erik Glomsrud

Bjørn Erik Glomsrud kommer fra stillingen som CTO i VISAVI Technology og er ansatt som seniorarkitekt i teknologiavdelingen.

-Det avgjørende for meg var at Forte_ Digital leverer tverrfaglige team til våre kunder. Det forteller mye om hvordan man ønsker at teamstruktur og utviklingsprosess skal fungere, og det fenget meg veldig, sier Bjørn Erik.

altText